Tuja scena

Kirstie: Zaradi debelosti nisem imela želje po seksu

Los Angeles, 22. 09. 2011 12.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

60-letna igralka Kirstie Alley je končno zadovoljna s svojim novim videzom, za katerega se je morala še kako potruditi. V nekem intervjuju je priznala, da zaradi debelosti ni imela želje po seksu.

Zaradi debelosti ni imela želje po seksu.
Zaradi debelosti ni imela želje po seksu. FOTO: Reuters

Kirstie, ki je po uspešnem hujšanju postala samozavestnejša, je pripravljena na novo zvezo in na pogumnega moškega, ki ji bo stal ob strani. Zvezdnica, ki ji je uspelo shujšati za 40 kilogramov in ki je sodelovala v šovu Ples z zvezdami, je priznala, da ji je zaradi odvečnih kilogramov v postelji primanjkovalo samozavesti.

"Ni mi bilo všeč, kakšna sem bila. Bila sem debela in sploh nisem razmišljala o seksu," je Kirstie dejala za tuje medije. Čeprav se še ne počuti najbolj seksi, je že pripravljena na novega moškega in posledično tudi na resno zvezo z njim.

"Prvič v življenju točno vem, kaj želim. Želim se noro zaljubiti. Želim pogumnega in samozavestnega moškega," je še dodala 60-letna igralka.

Kirstie je zelo izrazito spremenila svoj videz.
Kirstie je zelo izrazito spremenila svoj videz. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

francfejstbukov
22. 09. 2011 20.25
...una odspod naklada, tud tle bi našla kagšnga pogumnega in samozavestnega....pa še Pahor je zdej frej....seveda pa boš morala na kakšen kurs, da boš boljš zastopla, kako funkcionirajo teli Super Slovenci...
Desktop.Messiah
22. 09. 2011 17.43
-1
"Zaradi debelosti nisem imela želje po seksu" Narobe, Kirstie. Zaradi debelosti druga stran ni imela želje po seksu.
Uwish
22. 09. 2011 16.00
+1
itq če si debel nimaš samozavesti in ti ni do sex oz. dobrega sexsa
SonyGirl
22. 09. 2011 15.29
pogumnega in samozavestnega moškega...južneje od nas je dost takih, predvsem samozavestnih ;)