Tuja scena

Kljub predporočni pogodbi hoče preživnino

Los Angeles, 01. 10. 2015 16.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška igralka Kaley Cuoco je prejšnji teden vložila papirje za ločitev in ločitev naj bi šla zaradi podpisane predporočne pogodbe gladko skozi. Toda, kakor je videti, bo Ryan Sweeting vseeno zahteval preživnino.

Ryan razmišlja, da bi zahteval preživnino.
Ryan razmišlja, da bi zahteval preživnino. FOTO: Reuters

Ameriška igralka Kaley Cuoco se je že po 21 mesecih zakona odločila, da bo vložila papirje za ločitev od Ryana Sweetinga. Kot razlog je navedla nepremostljive razlike, a vir blizu para je razkril, da je bil vzrok za to tudi Ryanovo ljubosumje, govori pa se celo o varanju. Ker pa sta pred poroko podpisala predporočno pogodbo, bi morala iti ločitev gladko skozi. Toda po besedah vira, ki je blizu zvezdnikoma, Ryan vseeno hoče preživnino. Premoženje igralke ocenjujejo na nekaj več kot 47 milijonov evrov, medtem ko je Ryan vreden le slaba dva milijona evrov.

"Sicer imata podpisano predporočno pogodbo, toda Ryan bo vseeno poskusil dobiti preživnino," je dejal vir za portal InTouch: "Igralka pa mu noče dati ničesar, niti njune hiše, to bo še grdo. Vsi okoli njiju so vedeli, da njuna zveza ne bo trajala, zadnje mesece sta vsak dan kričala drug na drugega ... zadeva med njima pač ni delovala. Oba sta bila nesrečna."

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Piškica
02. 10. 2015 08.44
+9
upam da ne dobi nič! Sorry, predporočna je tle, malo časa sta bila skupaj, nima kej zahtevati od nje....Kariero nima po njegovi zaslugi, beddddddddnikkk do konca!
miliapril
01. 10. 2015 22.11
-3
Kaleyjevo?? A oba sta moška???
ninchy19
01. 10. 2015 21.50
+21
haha zahteval prezivnino.. ja revcek je res se premlad da bi sam zase skrbel..fak prov slabo mi rata od teh veleumov iz holywooda
sandi101
01. 10. 2015 21.46
-11
In prav je tako, ženske, ki ljubijo barabe, to imate...