Tuja scena

Kristen in Robert po škandalu dala prvi skupni intervju

Los Angeles, 02. 11. 2012 19.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav so nekateri pričakovali, da bo po škandalu njun prvi skupni intervju precej neprijeten, sta Kristen in Robert bila zelo sproščena in sta se ves čas smejala. Sta pred kamero vse skupaj le odlično odigrala?

Igralka je bila med intervjujem zelo sproščena.
Igralka je bila med intervjujem zelo sproščena. FOTO: Reuters

Nasmejana in odlično razpoložena Robert Pattinson in Kristen Stewart sta v družbi njunega soigralca Taylorja Lautnerja prišla na intervju v okviru promocije novega filma Somrak saga: Jutranja zarja 2. del. Čeprav je bila glavna tema intervjuja težko pričakovan film, v katerem bo zgodba dobila končni epilog, je novinar uspel postaviti tudi bolj zasebna vprašanja, kot na primer to, da sta bila Kristen in Robert skupaj 'našemljena' za noč čarovnic, kar so ujeli tudi paparaci.

Robert in Kristen sta po škandalu dala prvi skupni intervju.
Robert in Kristen sta po škandalu dala prvi skupni intervju. FOTO: Reuters

Glede na to, da sta zvezdnika, potem ko so se pojavile fotografije o Kristenini nezvestobi z režiserjem Rupertom Sandersom, domnevno končala zvezo, sta se igralca očitno pobotala in obnovila svojo ljubezen.

Kristen se je med intervjujem pošalila, da ima zasluge za uspešni igralski karieri Pattinsona in Lautnerja. Robert pa je rekel, da ima on zasluge za Kristenino kariero. Robert je na vprašanje, katero sceno bi še enkrat ponovil iz prvega filma, odgovoril, da tisto, kjer sta se s Kristen prvič poljubila. S tem poljubom se je namreč vse skupaj začelo.

Kristen je tokrat priznala, da bo pogrešala intervjuje s soigralci iz filmske sage Somrak, glede na to, da to delajo že štiri leta.

"V preteklih tednih smo imeli ločene intervjuje. Mislim, da to nima smisla," je povedala Kristen. Prvi televizijski intervju po aferi je bil nabit s pozitivno energijo in je potekal v veseli atmosferi, kar bo zagotovo razveselilo oboževalce sage Somrak, ki so upali, da bosta njihova najljubša igralca obudila ljubezen.

Robert je očitno oprostil partneričino nezvestobo.
Robert je očitno oprostil partneričino nezvestobo. FOTO: Reuters
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

terra luna
03. 11. 2012 01.34
-12
pa koga brigata šmrkavca, naj se dol daje z vsem kar leze koga boli ku rac za njo
anon_imus
02. 11. 2012 22.47
-1
w00t
02. 11. 2012 21.32
+16
Dvomim, ker doben od njih nezna igrat...
katjusa113
03. 11. 2012 20.18
+8