Tuja scena

Lance ljubi Paris

Los Angeles, 02. 09. 2006 17.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sedemkratni zmagovalec kolesarske dirke po Franciji Lance Armstrong je po Sheryl Crow spet našel ljubezen.

Lanca privlačijo pevke.
Lanca privlačijo pevke. FOTO: Reuters

Kolesar Lance Armstrong in hotelska dedinja Paris Hilton sta dodobra podžgala ugibanja medijev o tem, ali se med njima kaj plete, ko sta v spremstvu drug drugega prišla na zabavo v nek losangeleški nočni klub.

Tam se nista niti za centimeter oddaljila drug od drugega in očitno uživala ob glasbi skupine Vacation. Nek očividec je pozneje povedal, da sta zvezdnika prišla skupaj, se zabavala skupaj in nočni lokal tudi zapustila skupaj. Če so govorice resnične, Armstronga očitno privlačijo pevke, saj je bil prej zaročen s Sheryl Crow, a ljubezen ni trajala.

Paris pripisujejo afere z mnogimi moškimi.
Paris pripisujejo afere z mnogimi moškimi. FOTO: Reuters

Paris, ki jo mediji povezujejo s številnimi moškimi, pa se mora trenutno bolj kot z govoricami o ljubezni med njo in kolesarjem otepati očitkov, da preveč časa preživi z »odpadnikom« Brandonom Davisom.

Brandon Davis je povedal nekaj krepkih na račun Lindsay Lohan, Paris pa se je ob tem samo hihitala.
Brandon Davis je povedal nekaj krepkih na račun Lindsay Lohan, Paris pa se je ob tem samo hihitala. FOTO:

Naj spomnimo. Davis je prav tisti nesramnež, ki je pred kamerami v spremstvu Paris Hilton blatil ime Lindsay Lohan in govoril grde stvari o njej. Pri tem se je Paris veselo hihitala, čeprav je njena družina pozneje zatrjevala, da Paris z dogodkom ni imela nič.

Brandon, ki se je pred kratkim vrnil iz klinike za odvisneže, kjer se je skušal otresti slabe navade jemanja prepovedanih drog, naj bi se zdaj vselil v Parisino stanovanje, čeprav to nikomur ni pogodu, še posebej pa ne pevkinim menedžerjem.

Paris si veliko obeta od glasbene kariere.
Paris si veliko obeta od glasbene kariere. FOTO: Reuters

Kot je reviji Life & Style Weekly povedala neka prijateljica, so vse Brandonove obleke pri Paris, prav tako pa tudi kozmetika in nekaj umetniških del, ki so v njegovi lasti.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

wishka
08. 09. 2006 09.18
Tudi jaz se že sprašujem kaj vidijo na tej brezvezni ženski, ki ne pozna morale in se obnaša prav neumno. Se strinjam z trstenjakovo izjavo...smotrno mi je že, ko pridem na spletko in skoraj vsak dan zasledim kaj je počela Paris...
spela.krizovnik @gmail.com
08. 09. 2006 08.08
Pa kaj ljudje sploh vidijo na tej narcisoidni in neumni Paris?Ocitno je novinarjem zmanjkalo zanimivih tem,in se ubadajo z zivljenjem Paris.
trstenjak
03. 09. 2006 02.24
Predlagam, da odprete rubriko "Kaj je počela Paris Hilton danes?" in nas nehate moriti s prigodami ene najbolj stupidnih ljudi na obličju zemlje.
malipandit@email.si
02. 09. 2006 21.19
Ne razumem kaj zelite na 24URi doseci z tem da redno ze vec kot leto vsake tri dni brska za in objavlja zgode in prigode o Paris Hilton.