Tuja scena

Lažniva Paris?

Los Angeles, 11. 10. 2006 15.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanja ameriška miss Shanna Moakler zanika, da bi hotelski dedinji Paris Hilton prisolila zaušnico.

Shanna zanika, da bi udarila Paris.
Shanna zanika, da bi udarila Paris. FOTO:

Nekdanja ameriška miss in nekdanja žena bobnarja Travisa Barkerja, Shanna Moakler je zanikala trditve hotelske dedinje Paris Hilton, ki pravi, da jo je Moaklerjeva v losangeleškem nočnem klubu udarila po obrazu.

Plavolasa Paris je pretekli teden vložila pritožbo proti Shanni, ki naj bi jo udarila. To je potrdil tudi predstavnik Paris Hilton, ki je povedal še, da se je nekdanja miss in zdajšnja igralka najprej vpila na dedinjo, nato pa jo še udarila. In vse zaradi poročanja, da se je Paris mečkala s Shanninim nekdanjim možem Travisom Barkerjem, čeprav Paris to vztrajno zanika.

Predstavnica Shanne Moakler je potrdila besede svoje delodajalke in dodala, da je Shanna res izmenjala nekaj besed s Paris, a je nikakor ni udarila. Shannina predstavnica trdi, da je bila tiste noči poškodovana prav Shanna.

Nekdanji fant Paris Hilton naj bi fizično obračunal s Shanno.
Nekdanji fant Paris Hilton naj bi fizično obračunal s Shanno. FOTO: Reuters

Nekdanji fant Paris Hilton, Stavros Niarchos, naj bi jo namreč porinil po stopnicah, ji zvil zapestje in jo na koncu še polil s pijačo. To je potrdila tudi plesalka Cheryl Burke, ki je bila poleg še 15 ljudi priča dogodka. Zaradi tega je Shanna Stavrosa že prijavila policiji.


  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.