Tuja scena

Madonnin ljubimec si obeta romanco v Parizu

Pariz, 02. 08. 2010 16.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Madonna je prispela v Pariz, kjer bo začela snemati svoj najnovejši film. Poleg otrok jo spremlja tudi mladi ljubimec Jesus Luz, ki si v mestu zaljubljencev obeta veliko romantike.

Madonna v Parizu režira svoj novi film.
Madonna v Parizu režira svoj novi film. FOTO: X17ONLINE.COM

Pop kraljica Madonna se je s svojo družino in z ljubimcem Jesusom že nastanila v Parizu, kjer snemajo njen najnovejši film W.E.

Želita si romanco v Parizu.
Želita si romanco v Parizu. FOTO:

Pevka, ki želi na vsak način uspeti v svetu filma, je glede novega filmskega projekta zelo skrivnostna, spregovorila je le o tem, koliko časa se ukvarja z njim.

"Pišem ga vsaj dve leti in pol, tako da sem že obsedena z njim,“ je povedala in dodala, da je idejo dobila že davno, vendar se ji je takrat tak film zdel prevelik zalogaj zanjo, saj ni imela režiserskih izkušenj.

Po tistem, ko je ustvarila manj zahteven režiserski prvenec Filth and Wisdom, pa je začutila, da ima dovolj izkušenj tudi za večji projekt, kot je W.E.

Medtem ko Madonna dela, se njeni otroci v družbi varušk in varnostnikov zabavajo v lunaparku, mladi ljubimec, brazilski maneken Jesus Luz, pa potrpežljivo čaka, da konča delo. Lepotec si želi, da bi z Madonno v Parizu preživel kar čim več romantičnih trenutkov.

Ko mama dela, se otroci (v družbi varnostnikov in varušk) zabavajo v lunaparku.
Ko mama dela, se otroci (v družbi varnostnikov in varušk) zabavajo v lunaparku. FOTO: X17ONLINE.COM


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

OnePeace
02. 08. 2010 18.34
Men je ona faca
QueerAsYou
02. 08. 2010 17.38
Film snemajo že dva tedna, samo da so se iz južne Francije preselili v Paris!