Tuja scena

Mama Katy Perry piše knjigo o svoji hčerki

Los Angeles, 21. 03. 2011 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Katy Perry je vedno bolj znana kot glasbenica in pevka, a se mama ne strinja z nekaterimi hčerkinimi odločitvami. Zato se je Mary Perry Hudson odločila o tem napisati knjigo in svet seznaniti, kako je hčerkina kariera zaznamovala njeno življenje.

Mary Perry Hudson
Mary Perry Hudson FOTO: Reuters

Katy Perry je začela peti že kot otrok, takrat pod svojim resničnim imenom Katy Hudson. Ker je odraščala v družini s strogo versko vzgojo, je lahko pela samo v cerkvi.

''Moja družina je zelo verna. Spomnim se, da nikoli nismo smeli uporabljati kletvic. Niti najbolj nedolžnih ne. Poslušala sem lahko samo gospel glasbo in pela sem smeti samo v cerkvi. Ni čudno, da sem se uprla,'' je povedala Katy.

Mati Mary sicer podpira svojo hčerko, a se ne strinja z nekaterimi njenimi odločitvami, ki so, pravi, zelo zaznamovale njeno življenje, zato se je odločila, da napiše knjigo, v kateri naj bi pojasnila svoje stališče in razčistila z marsikatero govorico.

Edina odločitev, ki jo mati popolnoma podpira, je verjetno še najbolj presenetljiva, a najbolj pomembna. Katyjina mama je namreč navdušena nad svojim zetom Russellom Brandom.

Katy Perry na Dunaju - 27
Katy Perry na Dunaju - 27 FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.