Tuja scena

Mamica že ve – zvezdnici do 18. leta nista smeli delati kot manekenki

Los Angeles, 04. 04. 2017 17.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdniški sestri Gigi in Bella Hadid, ki sta se lansko leto prvič skupaj sprehodili po brvi najprestižnejšega modnega dogodka, revije Victoria’s Secret, sta na svojo priložnost na modni brvi čakali kar nekaj časa. Kajti njuna slavna mati, Yolanda Hadid, ni želela, da se dekleti prehitro izpostavljata.

Yolanda Hadid s hčerkama
Yolanda Hadid s hčerkama FOTO: X17 Agency

Yolanda Hadid je znana nizozemska voditeljica, nekdanja manekenka, v ZDA pa je zaslovela zaradi sodelovanja v resničnostnem šovu Resnične gospodinje z Beverly Hillsa. V šestletnem zakonu z Izraelcem Mohamedom Hadidom je rodila tri otroke, Jeleno Nouro - Gigi, Isabello Khair - Bello in sina Anwarja. Vsi trije pa so se že podali na podobno pot kot Yolanda – počasi, a vztrajno zavzemajo modne piste na vseh velikih modnih šovih.

V pogovoru za revijo Elle pa je slavna mati povedala, da ni želela, da bi Gigi in Bella zašli na modne piste pred 18. rojstnim dnem. "Dokler dekleti nista dopolnili 18, sem nasprotovala, da bi sprejeli katero koli manekensko delo," ter dodala, da ni želela, da ju ljudje obsojajo zaradi videza: "Nisem želela, da bi ju ljudje obsojali zaradi videza. Ker sem želela, da bi se v svoji koži počutili dobro. Tudi zaradi tega sta postali močnejši."

Gigi se je sicer prvič znašla v modnem svetu že, ko je bila stara samo dve leti, toda kasneje jo je Yolanda umaknila iz modnega sveta, saj je želela, da ima hčerka čim bolj normalno otroštvo. Poleg tega je želela, da njeni otroci rastejo v skromnem okolju, kjer se ne vrti vse samo okoli videza: "Vedno sem jima govorila, da je na svetu veliko deklet, ki so videti boljše, zato naj raje delata na dobrem značaju. Učila sem ju, da morata biti predvsem dober zgled, pomembna je tudi točnost in prijaznost do vseh."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

estelle.r
04. 04. 2017 19.46
+9
Luštni sta hčeri, ampak daleč od mame Yolande v 80ih, kar poguglajte jo. TOP! :)
MA007
04. 04. 2017 18.08
+2
Ka pa mislis
04. 04. 2017 17.57
+17
Mohamed je palestinc. Ima jordansko in usa drzavljanstvo. Genocidnega nima, tk da ni izrahelc