Tuja scena

Mariah in Nick razkrila imeni dvojčkov

Los Angeles, 05. 05. 2011 08.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mariah Carey in njen mož Nick Cannon, ki sta ravno na obletnico poroke povila dvojčka – dečka in deklico, sta končno izbrala imeni za malčka. Obljubljala sta edinstvena, a ne čudaška imena. Sta obljubo držala?

Mariah in Nick sta končno razkrila imeni otrok.
Mariah in Nick sta končno razkrila imeni otrok. FOTO: Reuters
Ponosna novopečena starša ...
Ponosna novopečena starša ... FOTO: Reuters

Nick Cannon je po rojstvu dvojčkov že povedal, da mu žena Mariah Carey ne bi mogla dati lepšega darila za obletnico poroke, kot je rojstvo otrok.

Čeprav sta vedela, da bosta zibala dečka in deklico, pa zvezdnika o imenih za malčka očitno nista razmislila pred njunim rojstvom. Ob rojstvu namreč imen še nista imela izbranih.

Zdaj sta javnosti končno razkrila, da sta poimenovala otročka. Ime tako deklice kot dečka se začenja s črko "M“, in sicer sta Mariah in Nick deklico poimenovala Monroe, dečka pa Moroccan Scott.

Zvezdnika sta že pred nekaj časa napovedala, da bosta za otroka izbrala edinstveni, a ne čudaški imeni. Sta držala obljubo?

Ker zna biti Mariah precej muhasta, so se nekateri začeli spraševati, ali je rojstvo dvojčkov na dan obletnice poroke načrtovala.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mrTomi13
05. 05. 2011 15.25
ja hvala bogu da jih nima in da jih tudi ne bo ime!!!l js sem to dal kot primer, ker ga poznam!! nimam pa nič proti temu imenu!!! ampak najlažje dobijo vrstniki asociacijo nanj !!
n.tepka
05. 05. 2011 10.37
Moj sin je tudi Gaj po Juliju Cezarju. Ker se zna postaviti zase, pa čeprav tamal nima in ni imel problemov s tem. Si je treba izboriti prostor pod soncem mrTomi1305.05.2011, 10:210 hehe morron je že zaznamovan od rojstva:-S ne zastopim staršev ki dajo otrokom taka čudna imena:-s sosed je dal svojemu ime Gaj, ki je sedaj v vrtcu kjer ga kličejo gej in pol so drugi otroci hudobni in ne vem kaj še :-S prej bi študirali !!!!
mrTomi13
05. 05. 2011 10.21
hehe morron je že zaznamovan od rojstva:-S ne zastopim staršev ki dajo otrokom taka čudna imena:-s sosed je dal svojemu ime Gaj, ki je sedaj v vrtcu kjer ga kličejo gej in pol so drugi otroci hudobni in ne vem kaj še :-S prej bi študirali !!!!
ZRC
05. 05. 2011 09.22
Morrocan Scott? Ajajaj MAriah, več pameti imaš pod vratom in nad popkom kot pa med ušesi.
lady som
05. 05. 2011 09.06
sej to še kr kul, dokler ni dala Apple al pa Moses je dobra :D