Tuja scena

Mariah obsedena z nosečniškimi knjigicami

Los Angeles, 03. 11. 2010 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mariah Carey, ki je pred kratkim razkrila, da je noseča in najavila krajši premor, da si bo lahko odpočila, saj so nastopi trenutno zanjo preveč naporni, je obsedena z otroškimi knjigicami.

Mariah in Nick sta iz hladilnika izločila vso nezdravo hrano.
Mariah in Nick sta iz hladilnika izločila vso nezdravo hrano. FOTO: Reuters
Bo Mariah upoštevala Nicka in namesto visokih pet obula udobnejše čevlje?
Bo Mariah upoštevala Nicka in namesto visokih pet obula udobnejše čevlje? FOTO: Reuters

Mariah Carey se je odločila, da se bo na materinstvo kar se da dobro pripravila. Intenzivno prebira revije za nosečnice in mlade mamice, popolnoma obsedena pa je postala tudi z otroškimi knjigicami.

"Mariah je začela zelo paziti na zdravje. V domačem hladilniku sploh ni več nezdrave hrane. Ni mastne hrane, ni alkohola. Nima ničesar, kar bi ji škodilo,“ je za medije izdal neimenovani vir, ki dobro pozna priljubljeno divo.

"Nick skrbi, da Mariah dobi vse, česar si zaželi. Kupil ji je tudi skoraj vse knjige o nosečnosti in starševstvu, ki obstajajo. Mariah je stara že 40 let in ničesar noče prepustiti naključjem. Želi biti pripravljena na vse mogoče situacije.“

Nick je svoji noseči ženi prepovedal nošenje visokih pet in ji svetoval, naj nosi kaj bolj udobnega, a Mariah Nickovih prepovedi in nasvetov zaenkrat še ne upošteva. Mariah se brani, rekoč, da ima doma tudi nekaj parov čevljev z ravnim podplatom, a da ji niso dovolj udobni.

"Če sem iskrena, sem si v Švici kupila snežke, imam pa tudi balerinke, ampak to preprosto ni zame,“ je povedala. Nick je na drugi strani prepričan, da bo njegov naslednji nakupovalni pohod nadvse uspešen – ženi bo kupil čevlje z ravnim podplatom.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Zehek
04. 11. 2010 02.16
sajn.frane... Ja, od ducat rojenih jih tretjina docaka najstniska leta...Kr neki...
amazing_babe
03. 11. 2010 21.56
kubo
03. 11. 2010 17.08
haha ja a ni obsedena s torbicami in cevlji itd ... nosecniskimi knjigicami lahk jih ima sto pa nevem ce kaj v stoti kaj drgac izves kot iz prve
Frane Šajn
03. 11. 2010 07.44
LJUDJE KOLIKO NEPISMENIH V AFRIŠKI DIVJINI JE RODILO ZDRAVE IN KREPKE OTROKE IN SO IN BODO BILE MATERINSKE BOLJ KOT SI TALE AFNARIJA LAHKO SAMO MISLI. KNJIŽICE- NAVLAKA LEPO VAS PROSIM?