Tuja scena

Matthew McConaughey bi napisal kuharsko knjigo

Los Angeles, 19. 03. 2011 15.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Matthew McConaughey in njegova partnerica Camila Alves uživata v preizkušanju in ustvarjanju novih receptov. Zato je igralec prepričan, da imata dovolj kulinaričnih stvaritev, da bi lahko napisala svojo kuharsko knjigo.

Matthew zaupa svojim kulinaričnim sposobnostim ...
Matthew zaupa svojim kulinaričnim sposobnostim ... FOTO: Reuters
Matthew McConaughey in Camila Alves
Matthew McConaughey in Camila Alves FOTO: pacificcoastnews.com

Igralec Matthew McConaughey bi s svojo partnerico Camilo Alves, s katero ima dva otroka, rad izdal kuharsko knjigo. Par redkokdaj obeduje v restavraciji, saj uživata v preizkušanju in ustvarjanju novih receptov.

"Zdaj imava že toliko receptov, da bi lahko izdala svojo lastno kuharsko knjigo. Kuhanje je ena glavnih stvari, ki jih kot družina počnemo skupaj. To nam vzame skoraj dve uri dnevno,“ je razložil postavni igralec.

"Zunaj jeva samo enkrat na dva meseca, ker vedno kuhava doma. To je čas za družino, od šestih do osmih zvečer. S Camilo si natočiva kozarec vina in potem preizkušava nove recepte. Potem pa vidiva, kaj sva ustvarila. Včasih kuham jaz, včasih Camila.“

Ko 41-letni Matthew ni v kuhinji, ne telovadi ali igra v kakšni komediji, se spravi za volan, saj se takrat najbolj sprosti. "Ko sem za volanom, lahko razmišljam. Ali pa ne razmišljam. Takrat se odgovori pojavijo sami od sebe. Zato se rad odpeljem kamor koli ...

Poglejte si, kaj počnejo še druge zvezdniške družine skupaj ...

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.