Tuja scena
Oglas

Najboljši festival v Evropi praznuje 15. rojstni dan!

Ljubljana, 12. 12. 2014 09.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Izjemni mednarodni ugled, povorke fanov iz celega sveta, neverjetna lokacija na trdnjavi in jubilejno leto obljubljajo, da bo Exit 2015 eden najboljših! Predprodaja vstopnic danes od 12. ure na Supra Travel.

Supra Travel - 2
Supra Travel - 2 FOTO: EXIT Festival Press

Exit je petnajstih letih obiskalo več kot 10.000 obiskovalcev iz Slovenije, na njem so na glavnih odrih nastopili mnogi najboljši slovenski glasbeniki, tudi Siddharta, Umek, Laibach in Zoran Predin. Festival je svetovno znan zaradi izjemne Dance Arene, ki velja za eno najboljših tovrstnih prizorišč na svetu. Elektronski oder je gostil velikane kot so David Guetta, Avicii, Carl Cox, Skrillex, Deadmau5, Fatboy Slim, Underworld, na glavnem prizorišču pa so nastopili Guns’n’roses, Prodigy, Hurts, Duran Duran, The Pet Shop Boys, Jamiroquai in številni drugi.

Supra Travel - 1
Supra Travel - 1 FOTO: EXIT Festival Press

Festival Exit je v primerjavi z ostalimi primerljivimi evropskimi festivali smešno poceni. Tako zelo poceni je, da bi ponekod odšteli več za pet piv, kot vas stane 4 dnevno Exit doživetje na trdnjavi Petrovaradin, kjer Exit poteka. Prav vsi večji in veliki poletni festivali v okolici so vsaj enkrat dražji kot festival Exit.

Exit bo prihodnje leto potekal od 9. do 12. julija 2015, sledil pa mu bo drugi po vrsti obmorski Sea Dance Festival v Budvi v Črni gori. Slednjega je lani obiskalo več kot 25.000 obiskovalcev. Predprodaja vstopnic za festival Exit se začne danes od 12. ure naprej, in sicer od 49 EUR za najhitrejše kupce. Vsi kupci bodo kot darilo prejeli tudi brezplačno vstopnico za Sea Dance Festival.

Supra Travel - 3
Supra Travel - 3 FOTO: EXIT Festival Press

AgencijaSupra Travel, ki je uradni predstavnik festivala Exit v Sloveniji, bo prvim 50 kupcem party busa podarila še eno avtobusno vozovnico zastonj! Pripravite se na rojstnodnevni žur z veliko začetnico, prva imena pa bodo organizatorji sporočili že v prihodnjih dnevih. Vstopnice lahko kupite –tukaj.

Supra Travel - 4
Supra Travel - 4 FOTO: EXIT Festival Press

Leta 2000, ko je bil festival Exit ustanovljen kot študentsko gibanje v boju za svobodo in demokracijo v Srbiji, so bile to, da postane največji in najboljši v regiji le pobožne želje. 15 let kasneje je postal prav to in še več – najboljši veliki evropski festival! Prestižno titulo je prejel januarja letos, poleg tega pa se lahko pohvali s kar 2,5 milijona obiskovalcev iz več kot 60-ih držav, s perfektno organizacijo, vrhunskim izborom najboljših svetovnih glasbenikov in najnižjimi cenami vstopnic v primerjavi s konkurenčnimi festivali.