Tuja scena

Naomi priznala krivdo

New York, 16. 01. 2007 18.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Naomi Campbell je na sodišču priznala napad na gospodinjsko pomočnico. Sodnik ji je naložil pet dni družbeno koristnega dela.

Prihod Naomi na sodišče v New Yorku
Prihod Naomi na sodišče v New Yorku FOTO: Reuters

Britanska vrhunska manekenka Naomi Campbell je pred sodnikom priznala krivdo za nepremišljen napad, ko je v svojo gospodinjsko pomočnico vrgla mobilni telefon. V zunajsodni poravnavi jo je sodnik obsodil na pet dni družbeno koristnega dela.

Campbellova je tudi izrazila obžalovanje, da je bila njena gospodinjska pomočnica Ana Scolavino poškodovana. "Bila sem presenečena, da je bila Ana poškodovana. Zelo mi je žal," je dejala na sodišču in dogodek opisala kot nesrečo.

Campbellovi je bilo tudi naloženo, da mora opraviti dvodnevni tečaj za obvladovanje jeze in izplačati več kot 350 dolarjev za zdravstvene stroške Ane Scolavino.

36-letno Naomi Campbell je newyorška policija prijela marca lani, potem ko je Ana Scolavino izjavila, da je manekenka vanjo vrgla mobilni telefon in obtožila, da je ukradla kavbojke. Na zaslišanju junija lani se je Naomi izrekla za nedolžno, po zaslišanju obeh strani pa je sodnik predlagal izvensodno poravnavo.

Če bi primer šel na sodišče, bi Campbellovi za napad grozilo sedem let ječe.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kristjan020@yahoo.com
17. 01. 2007 07.22
Kaj pa kavbojke? Jih je zares ukradla?
mit.ya@email.si
16. 01. 2007 19.28
Upam, da bo pometala ceste, čarovnica hudičeva. Misli, da si lahko dovoli vse, ker je pač svetovno znana.