Tuja scena

Našla enakega pridaniča

Los Angeles, 13. 01. 2007 17.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britney Spears ni nič kaj izvirna pri iskanju fantov. Njen novi močno spominja na njenega starega ... Kevina.

Vas na koga spominja?
Vas na koga spominja? FOTO:

Že videno, bi lahko rekli za najnovejšega spremljevalca Britney Spears. Igralec in maneken Isaac Cohen je namreč na moč podoben pevkinemu nekdanjemu možu Kevinu Federlinu. Pa ne samo to, Isaac celo govori in se oblači podobno kot Kevin.

Oboževalci so razočarani, saj so že od začetka na propad obsojali zakon s Kevinom, zdaj pa so prepričani, da se bo podobno zgodilo tudi z Isaacom. "Britney bi si morala najti nekoga, ki je že slaven in bogat, ne pa da čas izgublja s takimi ničeti, ki si šele utirajo pot med zvezde," je povedal eden od oboževalcev.

A Britney je pač zaljubljena in ne razmišlja s trezno glavo. Če je zvezo nekaj časa poskušala skriti, pa ji je zdaj prav vseeno, kaj si ljudje mislijo. Tako je z Isaacom prišla na neko zabavo, kjer sta najprej kot na hitrostni preizkušnji pila koktejle, nato pa se na očeh vseh strastno poljubljala. Jo bo sploh kdaj izučilo?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.