Tuja scena

Pri 23 letih napisal avtobiografijo

London, 14. 09. 2016 11.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji član priljubljene britanske fantovske skupine One Direction Zayn Malik bo pri 23 letih izdal avtobiografijo. V knjigi, ki bo izšla 1. novembra pri založbi Penguin Random House, bodo predstavljene glasbenikove misli, risbe in fotografije iz osebnega arhiva.

Zayn Malik bo že pri 23 letih izdal svojo avtobiografijo, v kateri bo oboževalcev in predvsem oboževalkam ponudil "pravo" resnico o sebi.
Zayn Malik bo že pri 23 letih izdal svojo avtobiografijo, v kateri bo oboževalcev in predvsem oboževalkam ponudil "pravo" resnico o sebi. FOTO: AP

23-letni pevec Zayn Malik, nekoč član deške skupine One Direction, je ob bok avtobiografiji zapisal, da bo knjiga omogočila oboževalcem, da ga bodo lahko sodili po njegovih dejanjih in ne na podlagi govoric in novinarskih tračev.

Kot so zapisali pri založbi, bo knjiga predstavila Malikovo povsem normalno otroštvo v Bradfordu, britanskem industrijskem kraju, kjer živi precej velika južnoazijska skupnost. Malik, ki ima med drugim tudi pakistanske korenine, velja za enega najvidnejših muslimanov v zahodni pop kulturi.

Zaslovel je kot član skupine One Direction, ki jo je na televizijskem pevskem tekmovanju The X Factor leta 2010 odkril sodnik Simon Cowell in jo vzel pod okrilje svoje založbe Syco Records. Lani spomladi je Malik zapustil skupino, ki si je nato po uspehu petega albuma vzela odmor, člani pa od tedaj samostojno nadaljujejo svoje glasbene poti. Malik je letos spomladi izdal svoj prvi solo album Mind of Mine.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.