Tuja scena

Nekoč varoval zvezdnike, nato sam postal slaven

Los Angeles, 31. 07. 2017 10.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zvezdnik priljubljene serije Sodobna družina Eric Stonestreet je obiskal koncert priljubljenega pevca Gartha Brooksa in se z njim tudi srečal v zaodrju, ob tem pa na družbenih omrežjih delil fotografije izpred 22 let, ko je bil sam le varnostnik na njegovem koncertu. "Krog življenja," je zapisal.

Preden je Eric Stonstreet sam postal slaven, je varoval druge zvezdnike.
Preden je Eric Stonstreet sam postal slaven, je varoval druge zvezdnike. FOTO: AP

Zvezdnik priljubljene serije Sodobna družina Eric Stonestreet z oboževalci delil fotografije iz svojih mladih let, na katerih je bil v povsem drugi vlogi, kot je danes. Zdaj 45-letni zvezdnik je namreč v mladosti varoval zvezdnike - delal je kot varnostnik. Ob neki priložnosti je tako varoval tudi koncert priljubljenega glasbenika Gartha Brooksa.

Ko je zdaj, 22 let kasneje in ko je tudi sam veliki zvezdnik, obiskal njegov koncert, pa je na Instagramu spomnil na te čase. Igralec je delil galerijo fotografij, na katerem leta 1995 kot varnostnik stoji pred odrom, na katerem je v New Yorku koncertiral Garth Brooks.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na to je opomnil tudi priljubljenega country pevca, saj je v zaodrje, kjer se je srečal z njim, 55-letnemu pevcu v podpis prinesel fotografije s koncerta, ko ga je varoval. Brooks mu jih je seveda z veseljem podpisal. "Krog življenja," je pripisal.

"Leta 1995 sem delal kot varnostnik na koncertu Gartha Brooksa. Sinoči sem mu končno uspel reči, da ni zakaj, ker sem ga ohranjal varnega in mu omogočil čudovito kariero, ki je sledila," je Eric šaljivo pripisal ob fotografije. 

Delil je tudi posnetke s koncerta, na katerem je užival s prijatelji. "Hvala, da si nam omogočil tako čudovito noč," je še pripisal.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MaršNapolje
31. 07. 2017 12.35
+2
primer ameriskih sanj... tam je mozno da iz nic nekaj postanes pri nas pa na zalost zeloooo tezko... in se to ponavadi preko vez/poznanstev ali pa sumljivih poslov...