Film/TV

Neobetavne novice za oboževalce Gilmorjevih deklet

Los Angeles, 09. 06. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Lauren Graham, zvezdnica priljubljene serije Midve z mamo, je spregovorila, o čemer se oboževalci serije, sploh po pestrem koncu lanskega nadaljevanja, nestrpno sprašujejo. Ali bomo dočakali še kakšno nadaljevanje? Kot kaže, za kaj takega ni veliko upanja, saj se igralka raje kot igranju posveča pisanju. "Od igranja sem dobila, kar sem želela," pravi.

Priljubljeno serijo Midve z mamo (Gilmore Girls) so predvajali od leta 2000 do 2007, nato pa smo lani dočakali nadaljevanje v obliki miniserije s štirimi deli.
Priljubljeno serijo Midve z mamo (Gilmore Girls) so predvajali od leta 2000 do 2007, nato pa smo lani dočakali nadaljevanje v obliki miniserije s štirimi deli. FOTO: AP

Neizmerno priljubljeno serijo Midve z mamo (Gilmore Girls) so snemali med letoma 2000 in 2007, nato pa je novembra lani serija dobila mini nadaljevanje v štirih delih. Ker se je nadaljevanje končalo tako, da bi lahko napovedalo nova nadaljevanja, oboževalci že vse od takrat nestrpno čakajo na kakšno novico o usodi serije.

Zdaj pa jim je zvezdnica serije, 50-letna igralka Lauren Graham, nekoliko strla upe, saj je za revijo Indiewire povedala, da vse bolj čuti, da Lorelai (njen lik v seriji) in na splošno tudi igranje ni več nekaj, s čimer bi se – vsaj trenutno – želela ukvarjati.

Lauren Graham, ki je v seriji igrala Lorelai, nima več želje po dodatnih nadaljevanjih.
Lauren Graham, ki je v seriji igrala Lorelai, nima več želje po dodatnih nadaljevanjih. FOTO: AP

"Kot izkušnja je bilo popolno," je povedala o nadaljevanju serije. "A sem med snemanjem ves čas govorila, da si ne prestavljam več novih epizod v tej obliki. Bi lahko čez pet let imeli neko nadaljevanje? Mogoče, a ni nobene potrebe po tem. Mislim, da obstaja precej tveganja – tvegaš, da boš razočaral ljudi," je dejala.

A ne le serija, tudi sama igralska kariera zvezdnici trenutno ni tako blizu. "Nekako sem dobila, kar sem želela od 'biti igralka', zdaj pa veliko raje pomagam drugim, da to dosežejo – ali preko režije ali produciranja," je pojasnila.

Za zdaj ji pisanje daje zadovoljstvo, ki je "zelo novo in osvežujoče". "Kar me zadovoljuje, se spreminja, zato mi zdaj zadovoljstvo nudi to, da sem del ustvarjalnega procesa, in ne to, da samo dobim scenarij in ga odigram," je pojasnila.

Čeprav ne daje nobenih dokončnih izjav, kaj je naslednja stopnja njene kariere, pa, kot rečeno, neizmerno rada piše. Napisala je dve knjigi, Someday, Someday, Maybe leta 2013 in tri leta pozneje še Talking As Fast As I Can. Trenutno pa v scenarij prilagaja knjigo The Royal We, prav tako namerava v scenarij spremeniti še eno knjigo. "Zelo sem predana pripovedovanju zgodb. Ni mi več mar, ali sem v njih ali ne. Srečna sem že, če zgodbo lahko napišem, ni se mi treba tudi pojaviti v njej," je sklenila.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

trac
09. 06. 2017 12.50
No, Kelly Bishop ima le že 73 let. Kje je že Dirty dancing!
KaPi
09. 06. 2017 12.11
+0
plastika naredi svoje, žal...
batom@pinkponk.com
09. 06. 2017 11.24
-1
uff, so čudne...
MA007
09. 06. 2017 11.59
+0