Tuja scena

Nerodni trenutki, ki so zaznamovali letošnje oskarje

Los Angeles, 23. 02. 2015 14.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vsaka velika slovesnost poskrbi tudi za kak incident ali spodrsljaj. Tokrat so bili v ospredju John Travolta z bizarnim otipavanjem igralskih kolegic, medli voditelj Neil Harris, tehnične težave in razvlečena dolžina dogodka.

Voditelju Neilu Harrisu šale niso ravno uspevale.
Voditelju Neilu Harrisu šale niso ravno uspevale. FOTO: Reuters
87. podelitev filmskih nagrad oskar je zagotovo prestižen dogodek, a brez spodrsljajev in incidentov ne gre. Letos je zagotovo lovoriko najbolj bizarnega gosta prevzel 61-letni igralec John Travolta. Igralec je že lansko leto na oskarjih poskrbel, da se je govorilo o njegovi nerodnosti, ko je na oder povabil pevko pesmi Let It Go Idino Menzel, a jo najavil kot Adele Dazeem. Tokrat je svoj "pohod" Travolta začel že na rdeči preprogi, ko je hotel nerodno, rahlo bizarno poljubiti igralko Scarlett Johansson. Kasneje pa je na odru znova zagodel pevki Idini Menzel, tokrat z bizarnim božanjem njenega obraza.
John Travolta znova zagodel pevki Idini Menzel.
John Travolta znova zagodel pevki Idini Menzel. FOTO: Reuters
Neil Harris se je neprimerno pošalil iz režiserkine obleke.
Neil Harris se je neprimerno pošalil iz režiserkine obleke. FOTO: Reuters
Veliko se govori tudi o medlem voditelju Neilu Harrisu, njegove šale so bile slabo sprejete in medle. Niti poklon filmu Birdman, ko se je slekel do spodnjic, ni pomagal. Še posebno pa je bil deležen neodobravanja, ko se je pošalil na račun obleke režiserke Dane Perry, medtem ko je nagrado posvetila svojemu preminulemu sinu.

Ne moremo mimo tudi igralca Terrencea Howarda, ko je pretirano čustveno napovedal nominacije za filme Ritem norosti, Igra imitacije in Selmo. Čustveni izbruh ga je pustil brez besed, bodisi zaradi tehničnih težav ali ga je film Igra imitacije resnično močno ganil. Prikupno neroden trenutek na rdeči preprogi pa sta imeli tudi igralki Emma Stone in Jennifer Aniston.

Igralki Emma Stone in Jennifer Aniston v nerodnem objemu.
Igralki Emma Stone in Jennifer Aniston v nerodnem objemu. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Frutiq
24. 02. 2015 08.08
+2
Glavno, da je bilo bizarno.
PohorskaSmreka
23. 02. 2015 18.26
+12
Malo so tudi vam zagodle napake v samem tekstu. Pod sliko piše namesto Idina Irina.. in spodaj ni Emma Watson z Jennifer Aniston temveč Emma Stone (pod sliko ste začuda pravilno napisali).
afroak
23. 02. 2015 16.36
+15
Travolta se tak hudo trudi da bi bil straight :) Glede šal Neil Patrick Harrisa pa se strinjam, niso se mu ravno posrečile.