Tuja scena

Nesramni Kid Rock

Los Angeles, 06. 08. 2006 09.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Medtem ko Kid Rock uživa medene tedne s svojo ženo Pamelo, njegova nekdanja intimna prijateljica obupuje.

Kid Rock in Pamela Anderson sta se poročila na jahti v St. Tropezu.
Kid Rock in Pamela Anderson sta se poročila na jahti v St. Tropezu. FOTO: Reuters

Pa ne toliko zato, ker je Kid prekinil trimesečno razmerje in je ostala sama, pač pa bolj zaradi načina, kako je to storil. Poslal ji je namreč tekstovno sporočilo, da je noče več.

22-letna manekenka Jill Marie Gulseth pravi, da še vedno nenehno joče in išče tolažbo pri svoji družini in prijateljih. Še posebej hudo pa ji je gledati in brati številne novice o novi sreči, ki jo je Kid Rock našel v objemu prsate Pamele.

Pamela in Kid sta bila nekoč že par, a sta takrat nenedno razdrla zaroko in šla vsak svojo pot.
Pamela in Kid sta bila nekoč že par, a sta takrat nenedno razdrla zaroko in šla vsak svojo pot. FOTO: Reuters

»Še vedno ne morem verjeti, kako me je zapustil. Še pred nekaj tedni sem bila v njegovem domu, zdaj pa je poročen z drugo,« tarna Jill in dodaja: »Ko sva bila skupaj, ni nikoli govoril o Pam. Nikoli nisem bila ljubosumna na njegova nekdanja dekleta, bolj sem se osredotočila na najino prihodnost.«

Kid Rock in Pamela Anderson sta si večno zvestobo obljubila pred kratkim v St. Tropezu na jahti. Zdaj ju čakajo še poročna slavja v Nashvillu, Malibuju in Detroitu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.