Tuja scena

'Nesramno, žaljivo in ignorantsko!'

Los Angeles, 17. 12. 2014 14.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jennifer Aniston se je ostro odzvala na kritike nekaterih ljudi, da je karieristka in preveč sebična, da bi imela otroke. 45-letnica je navedbe označila za nesramne, žaljive in ignorantske.

Jennifer Aniston, ki se kani kmalu poročiti z Justinom Therouxom, očitajo da je dala karieri prednost pred otroki.
Jennifer Aniston, ki se kani kmalu poročiti z Justinom Therouxom, očitajo da je dala karieri prednost pred otroki. FOTO: X17 Agency

"Ne maram pritiska, ki ga nekateri ljudje izvajajo nad menoj, nad ženskami, češ, da smo razočarale kot žensk, ker nismo poskrbele za razplod. Mislim, da ni pošteno. Morda ni otrok prišel iz moje vagine, a to ne pomeni, da nismo materinske - s psmi, prijatelji in njihovimi otroki. Res so take navedbe nesramne, žaljive in ignorantske. Celo, ko to izgovorim, me malce strisne v grlu," je povedala 45-letna igralka Jennifer Aniston.

Anistonova je trenutno tudi tarča tabloidov glede njene prihajajoče poroke z zaročencem, igralcem Justinom Therouxom, ki ga je sama nekoč primerjala s psom. "Je zares strašljivo zvest, več kot samo zaščitniški, saj tako dobro skrbi zame, za najine pse in za prijatelje," ga je pohvalila.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

#Six
18. 12. 2014 22.19
+15
najbolj me pa razkuri ko kdo izjavi, da je ženska sebična, če nima otrok... to lahko trdijo samo imbecili... sebično je imeti otroka, če nisi temu dorasel... tisti, ki si otroka ne želi, ravna pravilno, če ga nima... in od kod ljudem sploh ideja, da se imajo pravico vtikat v ženskino življenje... vsaka ženska ima pravico sama izbirat, če si želi materinstva ali ne in noben nima pravice temu ugovarjat... kot sem že marsikomu rekla... NEHAJTE SE VTIKAT V NAŠE GENITALIJE!!!
polarmodel
18. 12. 2014 16.56
-5
kmalu bo prepozno, saj se ji celulit nabira iz leta v leto bolj in ne bo našla nobenega milionarja več.
Adryanca Bananca
19. 12. 2014 11.09
+1
Ga ne potrebuje, ker ima sama že dosti pod palcem...
madonca
18. 12. 2014 14.52
+1
pa dobro, kaj vam kdo plačuje, da objavljate vedno znova in znova članke na temo njene ne-nosečnosti. Ženska nima otrok, morda tudi zaradi kariere ne, pa koga briga,.. ampak jo je pa pihnila čisto mimo z relacijo materinska-psi,po tej izjavi je verjetno boljše, da nima otrok.
Poisonivy
18. 12. 2014 20.54
mah, ne moreš sodit po tej izjavi, jaz sem jo šla tud sicer še enkrat brat, ker se mi je zataknila, ampak take izjave velikokrat slišiš od žensk, ki nimajo otrok, pač vejo, da je do živali veliiika ljubezen, ne vejo pa da še vedno ni primerljiva z otroci.
#Six
18. 12. 2014 22.13
+5
ni primerljivo tud vse trpljenje, ki ga daš skozi z otroki... zakaj nikol tega ne omenjate izjemne mame??? kamor koli pogledam pa same izčrpane revčke, ki jamrajo kako jim je težko... če nekdo nima otrok, ne pomeni, da manj čuti in manj ljubi... marsikatera mama ne premore prave ljubezni in marsikatera, ki nima otrok je premore več kot večina... otroke imet je sigurno posebna izkušnja, ni pa za vsakega in ne osreči vsakega... nekateri se tega zavedajo in ne rinejo v nesrečo, večina pa ne razmišlja in posledično spravlja na svet nesrečne otroke...
Poisonivy
18. 12. 2014 23.15
+1
lej, ne moreš pametovat o nečem, o čemer očitno nimaš pojma. Jaz ne sodim o tem kako super /ne-super se majo ženske, ki nimajo otrok, in kot si zgoraj napisala, da naj se ne vtikajo v genitalije ne-mam ... imaš prav sicer, ampak zakaj se pa ti vtikaš v mame. Dvojna merila? pa se drugače čisto strinjam z zgoraj napisanim, ampak dokler otrok nimaš, pač ne veš in ne moreš vedet kaj pomeni ljubezen do otroka.
#Six
19. 12. 2014 05.42
+1
od kje tebi, da se vtikam v mame??? komentirala sem vedno ponavljajočo se trditev, da ljubezen do otrok ni primerljiva z ljubeznijo, ki jo čutijo tiste, ki niso mame (to je prej vaše vtikanje v nas, ki nimamo otrok)... kako pa ti veš kako ostali čutijo??? take trditve se mi zdijo neprimerne... nekdo, ki si otrok nikoli ni želel sigurno drugače čuti kot nekdo, ki otroke nadvse obožuje pa če je starš ali pa ne... in imam vso pravico govorit o tej temi... če ima človek otroke še ne pomeni, da je dober in ljubeč starš... poznam ljudi brez otrok, ki otroke nadvse obožujejo, čeprav niso njihovi, poznam pa še več takih, ki jiim je lasten otrok odveč... zato nimate starši ultimativne pravice o presojanju... ker smo si ljudje že v osnovi različni...
mb6
18. 12. 2014 11.51
+13
Samo odgovor Sumati..in njej/njemu podobnim: Na hitro, ker me kliče delo... ja, pa še štiri otroke imam. No, sicer pa ni pomembno, koliko je otrok. Je z enim lahko povsem toliko dela, kot s šestimi... Globoko spoštujem ženske, ki se zavestno odločijo, da ne bodo imele otroke. Glede feminizma (kot očitnega največjega sovražnika moške) populacije... kaj zares je prinesel ženskam: po večini smemo opravljati skoraj vse poklice, ki jih opravljajo moški, smo sicer za taisto delo praviloma slabše plačane (!), imamo enak delovnik v službenem času, v popoldanskem pa je skoraj samoumevno, da poskrbijo za družino in otroke. Vse manj je del, ki so povezani z golo fizično močjo, torej moškim preostane skrb za avto in (?)... Kaj za hudiča je sploh še ostalo, kar ženske ne moremo naredit? In, ko boste moški končno na svoja pleča prevzeli vsaj polovico del tistih dodatnih obremenitev, ki jih prinese družina, potem pa mogoče (samo MOGOČE) lahko pomislite, da je dolžnost žensk rodit otroke. No, čedalje več je svetlih izjem tudi pri moških.... Predvsem pa: otroke imaš zato, ker si jih želiš in jih imaš rad, ne pa zato, da bodo na stara leta plačevali naše položnice....
Adryanca Bananca
19. 12. 2014 11.18
Če bi lahko, bi dajala "palce gor" non stop :) zelo dobro napisano!
gordo
18. 12. 2014 10.24
NEneslovenc
18. 12. 2014 08.00
+1
feministka je ženska brez dlake na jeziku, če jo pa že ima, je od njene najboljše prijateljice
Žužica
18. 12. 2014 07.04
+14
moja teta ni mogla imet otrok,pol,k bi lahko imela-se je zdravila pač,je bla prestara 44let in ni več hotela,je pa nas nečake imela zelo rada,in nam dajala darila,finančno nam pomagala hiše zidat,kot teta je bla odlična,morda bo tud tale,kaj vemo??
IvanaO
17. 12. 2014 21.26
+30
Vsak ima pravico do svojega življenja. Nekdo ki si želi otroke in nekdo si jih ne želi - to je njihova pravica in njihovo življenje. Kdo smo mi, da si drznemo dvomiti v pravice drugih ali se vtikati v njihovo zasebnost in intimo? Živi in pusti živeti pravijo. Meni tudi kariera pomeni več kot otroci. In pač je to zato, ker sem se zavestno tako odločila in nič mi ne manjka. Vsakemu svoje in tako kot jim paše in pika. Ponavadi po tistih, ki nam kariera pomeni več kot otroci pljuvajo ravno tiste, ki otroke imajo, zanje ne znajo skrbet in na nas ljubosumno gledajo, ker če bi lahko izbirale ponovno bi naredile isto kot me.
suey
17. 12. 2014 21.19
+0
Kako da nima otrok? Že samo po branju tega portala bi mogla prekosat bivšega Pitta
Sandra Poljanc
17. 12. 2014 21.09
+24
Imeti otroke je fenomenalno, ampak jaz sem si jih želela, nekatere si jih pač ne. Zato niso slabe osebe. Bolj da priznajo, kot pa da bi jih zaradi pritiskov družbe imele in nato izživljale svojo nezadovoljstvo nad njimi ali jih ves čas puščale drugim, ker se jim ne bi dalo ukvarjat z njimi. Lahko pa res, da ne more zanosit in jo to še bolj boli in tega ne razglaša vsem, ker je to njena zasebna stvar in kljub njeni slavi to nikogar ne briga. Lahko je karkoli...
Frejtonarca
17. 12. 2014 20.54
+37
Pa kaj se vtikate v žensko in to, da nima otrok. Če jih ne želi je to njena stvar. Če se ni sešlo po njenih načrtih desetletje nazaj in zato nima otrok je to njena stvar. Če pa ne more zanositi in vi vtikate nos tja kamor ni treba, pa jo zagotovo boli. Ne drzajte v tako občutljivo temo kot so otroci!!!!!!!!!!
Maček2
17. 12. 2014 20.51
+13
Njena osebna stvar,ki se nobenega drugega ne tiče!
Sumate al cambio
17. 12. 2014 20.00
-47
Resnica boli, zahod je poln ženskih feministk, ki si ne želijo "uničiti" svojega življenja, otroke doživljajo kot breme, pomembna jim je samo kariera, denar in njihove lastne kaprice. To niso ženske, ki jih je vredno spoštovati, otroci bi morali biti pri vsaki ženski v prvem življenjskem planu. Posledice postmodernizma so že zdaj hude, v prihodnosti pa bo stanje postalo takšno, da vrnitev nazaj ne bo več možna. Zato pa imamo pravo demografsko zimo, evropska civilizacija bo kmalu le še bežen spomin.
kundalinigirl
17. 12. 2014 20.30
+18
@Sumate al cambio: Kaj imaš ti proti feministkam? Sicer pa vsaka se sama odloči,zakaj bi se pustila vsiljevati družbi da pač more imeti otroke'?
kundalinigirl
17. 12. 2014 20.31
+16
Zakaj bi sploh pošiljale otroke v tak svet,kjer je čedalje večja revščina,brezposelnost,itd....?
kundalinigirl
17. 12. 2014 20.37
+5
Sumate al cambio
17. 12. 2014 20.45
-35
Mogoče prvič zato, da boš lahko ti prejemala pokojnino, ki jo bodo generacije za teboj vplačevale v pokojninsko blagajno, mogoče zato bodo imeli kaj od življenja. Poleg tega pa, @misskitty, ljudje na tem svetu delamo veliko stvari, ki nam na "pašejo". Plačujemo davke, hodimo v službo, se držimo cestnih pravil itd. Čas je, da tudi ženske plačajo "davek", ki je najpomembnejši, uporabijo naj svojo maternico za rojevanje otrok, ki so podlaga za vso življenjske aktivnosti in nadaljevanje vrste in ohranjanje naroda nasploh...
sokii123
17. 12. 2014 20.48
+19
sumate..zarad taga mutavga folka kot si ti pa je tako kot je
Frejtonarca
17. 12. 2014 20.56
+11
Tako kot pri živalih, ki zavržejo svojega mladička, tako so tudi pri ljudjeh ženske, ki si pač ne želijo otrok. Pa to ni nujno, da so feministke ali karieristke, pač ne želijo postati mame. To je njihova pravica in prav je tako. Bolje da nimaš otro, kot pa da bi ti bilo vseeno za njih. Nismo vsi enaki.
kundalinigirl
17. 12. 2014 22.01
+2
Živimo v demokratični državi,kjer ima vsaka ženska pravico do svojega mnenja oz. svoje odločitve.
kundalinigirl
17. 12. 2014 22.02
+3
Če se odloči,da ne bo imela otrok,njena stvar,ne moreš ti neki vsiljevati,...
kundalinigirl
17. 12. 2014 22.04
-1
Zakaj bi vse ženske mogle plačevati davek,ki je najpomembnejši-otrok,lej za ene,zame tud ni,....
kundalinigirl
17. 12. 2014 22.04
-1
To je le še ena staromodna stereotipna patriarhalna izmišljotina,,....
kundalinigirl
17. 12. 2014 22.06
+1
Kej bolj butastega,kot izjavla tale sumate še nisem slišala,...
kundalinigirl
17. 12. 2014 22.12
+1
@sumate al cambio: Baje se nam bliža tretja svetovna vojna in same grozne reči,naša država vse bolj propada in v tak svet naj pošiljamo otroke,ti si pa res optimist/ka.
hudmasaker
18. 12. 2014 14.38
+4
"Sumate al cambio" je iz kamene dobe. Kaj bolj neumnega že dolgo nisem slišal. Planet je prenaseljen, ti bi pa plodila sebi podobne. Brutalno.
Poisonivy
17. 12. 2014 19.48
+33
Pustite žensko že na miru... Saj je sama povedala, da je z Bradom se trudila zanosit in tudi imela spontani splav... Pa tudi če bi se odločila zavestno, da ne bo imela otrok...njena stvar. Eni si jih želijo 10, eni 0 in oboje je OK, če to ženski in moškemu paše. Kdor je pa slabo prevajal ta članek, pa naj pogleda v slovar pod "ignorant"... neveden, celo neumen, lahko tudi nepodučen.... vsekakor pa ne ignorantski :( Sedi ena....spet.
Sumate al cambio
17. 12. 2014 20.02
-23
Poglej si statistiko, rojenih otrok na žensko je absolutno premalo..
Nat.1971
17. 12. 2014 23.23
+6
Obstajajo pa ženske, ki ne morejo imet otrok. Narava da ali pa ne. Na srečo pa se lahko o svojem načinu življenja vsak sam odloči in kdo smo mi da bi sodili o drugem človeku, ki ga povrh še ne poznamo?
babaluga
17. 12. 2014 18.21
+42
A ni to že malo nesramno. Tako vtikanje v zasebnost,brez pravih dejstev. A je ona dala osebno kako izjavo,da si ne želi otrok. Kaj pa če jih ne more imeti oz.donositi a bo to razglašala na velik zvon,samo da zadosti radovedneže,ki nimajo drugega za počet ,kot pa čakat na kako sočno novičko,ki bi jo pogrevali znova in znova. So ženske, ki se trudijo imeti otroka tudi po 17let in kaj a jih potem kar vse označujete da si jih ne želijo. Pač niso kot nekatere,ki jih sam pogledaš pa že zanosijo po vrh pa še pojma nimajo o vzgoji otrok.
dinamitek
17. 12. 2014 18.12
-14
pa sej je to čist res-sam kariera
provocateur
17. 12. 2014 17.49
-18
45 let? ... Uff a ni to že mal pozno? ... Nej gre po stopinjah ženske, ki ji je speljala Brada Pitta. Naj posvoji kakšno siroto raje.
Karantanija
17. 12. 2014 19.51
+13
ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI - kakor komu ustreza. Včasih je bolje, da nekateri nimajo otrok, predvsem zvezde, ki jih ni nikoli doma in otroci od njih nimajo ničesar, saj jih vzgajajo drugi. Vsak ve zase in naj živi, kot mu najbolj ustreza.
DeBill
17. 12. 2014 17.02
+6
še ena "ultra pomembna" novica na naslovnici pa 3 novice in takle trač!
ubogislovenci
17. 12. 2014 16.47
+13
kundalinigirl
17. 12. 2014 16.43
+37
Mislim,pa kva se vtikajo v njo? Pač eni pari se zavestno odločjo da ne bodo imeli otrok,pa še boljš uživajo. Jst sem 28 let stara pa mi ni do otrok,oz jih sploh ne prenesem.
kundalinigirl
17. 12. 2014 16.46
+21
Meni je več do fajne kariere,kot otrok,pa kaj potem. Popolnoma moja odločitev.
kundalinigirl
17. 12. 2014 16.52
-10
Si že raje psa nabavim,kot da bi imela otroka.
dinamitek
17. 12. 2014 18.13
+8
ja pol pa ne rabiš kariera ampak trop psov,če je pes več kot otrok
Svoboden Miki
17. 12. 2014 18.46
+7
Jst nimam kariere pa mi tud ni do otrok pa kaj potem.Enostavno rajsi uzivam in
MedellinCartel
17. 12. 2014 19.41
+0
MedellinCartel
17. 12. 2014 19.48
+0
kundalinigirl
17. 12. 2014 20.33
+2
@ZimskiMedved: Mislim kakšne otročje imaš,...
kundalinigirl
17. 12. 2014 20.35
+8
Ne štekam,zakaj hočte vsi vse ženske prisilit naj imamo otroke?
MedellinCartel
17. 12. 2014 23.33
-8
če si samska ja, če si pa v vezi, poročena pa more biti otrok.