Tuja scena

Neveljavna poroka

Los Angeles, 05. 01. 2008 17.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Poroka Eddieja Murphya in Tracey Edmonds, ki sta jo sklenila na romantičnem otoku Bora Bora, v ZDA ni veljavna.

Zaljubljenca Eddie Murphy in Tracey Edmonds sta se na novega leta dan poročila na polinezijskem otoku Bora Bora. Romatičen dogodek je bil prava paša za oči, a kaj ko poroka v ZDA ni veljavna.

Zaljubljena Eddie in Tracey na Bora Bori.
Zaljubljena Eddie in Tracey na Bora Bori. FOTO: X17ONLINE.COM

"To je nekaj povsem običajnega. Ko se par poroči v tuji državi, se mora uradno še enkrat poročiti v ZDA. Dogodek na Bora Bori je bil namenjen sorodnikom in prijateljem, ter duhovni povezanosti med Eddiejem in Tracey. Takoj ko prideta nazaj domov, se bosta še uradno poročila,“ je povedala Traceyjina predstavnica.

Poroka bo veljavna šele, ko bosta zvezdnika prišla v ZDA.
Poroka bo veljavna šele, ko bosta zvezdnika prišla v ZDA. FOTO:

Sicer pa sta se 46-letni igralec in 40-letna producentka bosa poročila na plaži, v družbi 25-ih gostov. Golobčka sta skupaj od leta 2006, zaročila pa sta se lanskega julija. Ali se bosta kmalu odločila za naraščaj, še ni znano. Eddie ima iz prvega zakona pet otrok, ter nezakonsko hčerko s Spajsico Mel B. Tracey pa ima dva sinova iz prvega zakona.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Meni gredo pa na živce moški, ki se poročajo z drugimi, ko jim prejšnja ravno rodi otroka. Neodgovorno teslo. Tega tipa znam pehniti v jajca, če ga kdaj srečam.
Puppy
06. 01. 2008 12.02
A nima on otroka z Melanie Brown iz Spice Girls, ki je star cca 1-2 leti ? kako mata pol lahko tedva "dolgoletno vezo" ? :) Teli HollyWoodčani so čist out :)