Tuja scena

Obubožani Pete

London, 10. 06. 2008 09.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Obubožani zadrogiranec Pete Doherty zbira skupino preiskovalcev, ki mu bodo pomagali ugotoviti, kam je izginil njegov denar.

Pevec skupine Babyshambles trdi, da je ostal brez denarja, zato se je odločil, da bo stvari prišel do dna. Zadrogirani pevec se je odločil, da bo s pomočjo računalniških strokovnjakov odkril, kam je izginil njegov denar. Prepričan je namreč, da so za izgubo krivi ljudje, ki skrbijo za njegove finance.

Pete je ugotovil, da so ga oguljufali.
Pete je ugotovil, da so ga oguljufali. FOTO: Reuters

“Imam nekaj vprašanj glede menedžmenta, kot so kam odhaja denar in kakšna je distribucija premoženja,” je priznal prikrajšani Pete in še dodal: “Z Babyshambles se moramo usesti skupaj in se pogovoriti glede prihodnosti, kaj se dogaja in zakaj, kdaj in s kom.”

Pete je po dveh letih ugotovil, da stvari niso takšne, kot so mu jih ljudje prikazovali. Že res, da je skupini uspelo zaslužiti nekaj denarja, vendar se pevec ne more nehati čuditi: “Ugotovil sem, da so mi ljudje vedno govorili, da si lahko vse privoščim. Jaz pa sem se čudil, zakaj tako mislijo?”

Poleg denarnih težav, ki pestijo Peta, bo morala skupina poiskati še novega kitarista. Kitarist Mick Whitnall se je odločil, da ima dovolj cirkusa, ki obkroža zakajenega Peta. Za prav veliko spremembo ne gre, saj naj bi se Mick pridružil spremljevalni skupini Amy Winehouse, okoli katere ni nič manj škandalov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rok Pirc 1
13. 06. 2008 10.15
@the mask: se strinjam. Nisem ravno ljubitelj te glasbe, ampak me motijo predsodki ljudi, hitri sklepi in ugotovitve, ki so največkrat neutemeljene in nerealne. @love.doctor: o tvojem komentarju govorim.
the mask
10. 06. 2008 14.57
Ne komentirate, če ne poznate stvari. Pete je največji glasbenik naše generacije in muska, k jo je delu v skupini The Libertines je že zdej legendarna. Zdej z Babyshamblesi ma pa tud že 2 zlo hvaljena albuma za sabo, ampak indie rock, ki ga v Angliji vsi častijo, ne pride dovolj do ns in ga marsikdo sploh ne pozna, na žalost ga marsikdo pozna sam po zapletih z drogami. Njegova besedila so na najvišjem nivoju in nč ns ne briga, če se pač drogira. Je pa že večkrat pokazu željo d se očisti in je tud na dobri poti,da mu uspe.
hint
10. 06. 2008 14.51
heh džanks z horsa s use zmetu!
zurbrigen
10. 06. 2008 13.31
Junkie se je šele zdej spomnu da bi blo treba mal za denar pogledat če vse štima, a sebe se ne spomni ko je nabavu robe za 500 GBP dnevno ! Degen čisti.
Heracles
10. 06. 2008 13.28
spet razprava o eni bedni nepoznani skupini in glavnem pevcu ki je valda zadrogiranec kam je izginil denar...mogoče za droge?
luka.6000000@gmail.com
10. 06. 2008 11.35