Tuja scena

Očarala kar s tremi oblekami v enem dnevu

New York, 09. 08. 2017 15.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hollywood je poln lepotic, ki dan za dnem jemljejo sapo v čudovitih kreacijah, zato je v njem težko izstopati, a 44-letni igralki Kate Beckinsale je to več kot uspelo. Ne le z eno, v enem samem dnevu je očarala kar v treh izjemnih kreacijah. V kateri vas je najbolj navdušila?

Igralka Kate Beckinsale te dni promovira svoj novi film The Only Living Boy In New York, v katerem igra eno izmed glavnih vlog, v drami pa med drugim igrajo tudi Jeff Bridges, Pierce Brosnan in Cynthia Nixon.

44-letnica pa je med promocijo omenjenega filma v enem dnevu očarala kar s tremi toaletami. Dan v New Yorku je začela s sestanki, povezanimi s promocijo filma, za to priložnost pa je izbrala drzno-elegantni kombinezon znamke Georges Chakra:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za premiero filma je izbrala čudovito prosojno obleko znamke Reem Acra:

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale FOTO: AP

Najbolj pa je očarala na zabavi ob premieri, za katero je izbrala prečudovito obleko znamke Marchesa, ki stane kar 4200 evrov. Izbira barve je precej neobičajna za igralko, ki sicer nosi temnejše odtenke, zadnje čase pa se igra z bolj zabavnimi odtenki.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

44-letnica, ki se je konec leta ločila, je pred kratkim našla tolažbo pri 21-letnem nadobudnem igralcu Mattu Rifeju, ki je le tri leta starejši od igralkine hčerke, a je šlo le za kratko romanco, ki se je že končala. Šla sta na nekaj zmenkov, a se ni izšlo, Kate pa je srečno samska in zelo zaposlena, je dejal vir.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lepe o?ke
09. 08. 2017 19.42
+13
Še ena od igralk, ki je meni zelo lepa
Arabo Hest
09. 08. 2017 22.24
-1
supergigi
09. 08. 2017 18.25
+2
Huda mačka, mjaaaaw!