Tuja scena

'Oksana, ti si pras.., ki se goni!'

Los Angeles, 06. 07. 2010 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

S temi grobimi besedami je Mel Gibson zmerjal svojo nekdanjo ženo. Igralec, ki je zablestel v filmu Pogumno srce je v nasprotju z naslovom uspešnice dokazal, da je navaden slabič. Fizično se je znesel nad Oksano in jo napadel z grobimi psovkami.

Grob in vulgaren Mel jepretepel Oksano.
Grob in vulgaren Mel jepretepel Oksano. FOTO:


Že dolgo časa je znano, da ima igralec in režiser Mel Gibson resne težave s krotenjem svoje jeze in alkoholizmom. O tem je spregovoril tudi sam in se odločil, da bo poiskal strokovno pomoč, saj ne želi, da bi se ga ljudje bali. Vendar je žal ostalo le pri njegovih besedah in obljubah, za povrh vsega pa je pred dnevi celo nadgradil svoje primitivne izpade. Med izbruhom jeze se je znesel nad nekdanjo ženo Oksano in jo ponižal s sočnimi in predvsem primitivnimi kletvicami. A Mel se ni zadovoljil le z verbalnim nasiljem, ki je včasih še bolj boleče kot udarci, ampak je mamo svoje hčerke napadel celo s pestmi.

Ta ga je brez njegove vednosti posnela in dokaze objavila na spletu, kjer je bilo moč slišati šokantne rasistične izjave in brutalen pretep. Njegovo početje je ostro obsodila tudi priznana ameriška odvetnica.

Poglejte šokantne podrobnosti brutalnega pretepa, ponižujoče zmerljivke in grobe rasistične izjave Mela Gibsona.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

drekec_pekec
13. 07. 2010 21.32
On ni "zablestel" v filmu Pogumno srce, ampak v Mad Maxu. Poleg tega je imel kar nekaj uspešnic pred filmom Pogumno srce.
Generacija56
06. 07. 2010 13.55
Pocasi bom tipa celo razumel... Seveda je razocaran! Padel je na najbolj star stos, star kot svet! Zdaj pa je jezen, da svoje jeze ne obvlada vec. Zapustil je druzino zaradi pocestnice, ki mu je zmesala glavo. Zenska se je pac obnasala tako, kot to on omenja, a tega ni bil v stanju 'prebrati', ker na to ni bil pripravljen. Tako se pac obnasa tipica, ki ni drugace nic posebnega, a nastavi jo svetovno znanemu zvezdniku, ker ve, da ga bo izsesala, kolikor bo hotela. Se vidi, da ni bil veliko okoli....
kokoro
06. 07. 2010 13.12
+1
tmt, ti si pa res en bogi zafrustriran dedec, ki ga že dolgo ni fasal. A te mamica ni dojila, al kaj, da tako sovražiš ženske?
kokoro
06. 07. 2010 13.05
+1
JAmallll, ne moreš primerjati bolečine enih ali drugih. Sicer pa nihče ti ne more storiti ničesar, če mu ne dovoliš. Če ženska moškega j.ebe u glavo, je to zato, ker ji moški to pusti. Isto velja za žensko. Za prekinitev takšnega obnašanja, pa nasilje ni potrebno. Rečeš čao, pa je. V tem primeru gre za starega milijonarja, ki je iskal potrditev svoje moškosti v tem, da si je našel precej mlajšo od sebe (patetika), ona pa je mlada kura, ki je iskala sponzorja, ki jo bo financiral do konca lajfa. Pa sta se našla. Ja, tip je pač alkoholik, ampak saj je ženska za to vedela, pa je vseeno šla zanosit z njim z upanjem po preživnini verjetno. Zaslužila sta si en drugega.
Jamallllll
06. 07. 2010 11.25
-1
Zdej si bom sicer natalal eno morje minusov, ampak jaz sem mnenja da lahko ženska velik bolj prizadane tipa kakor on njo udari. Sicer ne zagovarjam tega zgoraj, ampak včasih zna kakšna mojstrsko na take subtilne načine izrabljati svojo pač "šibko" naravo, včasih že s tem da se mal manj obleče in je bolj zelo prijazna do moških. In moškega ne boli nič bolj kot pa strah da se dobiva z drugim, zato so taka dejanja le izraz strahu. Taka razmerja treba prekint (sploh če se tip ne umiri), seveda pa ponavadi ona najde zatočišče pri kaki mami ali prijateljicah, kjer se zelo hitro najde kak "pošten" tolažilec strtega srca, medtem ko je on šovinistična svinja... Sam tut to se kasneje enkrat poravna, ko je njej žal iskrene strasti in ko on pozabi nanjo, ko vidi kako ga je izigrala... ok pa to ne velja za vse;)
Jamallllll
06. 07. 2010 11.07
Nisem vedel da ma Mel Gibson slovenske korenine...;)
tmt
06. 07. 2010 10.38
-1
Te feministične floskule, ki spodbujajo obsojanje in so sprožile val zakonodaj sploh ne preprečujejo nasilja, ampak ščitijo le arogantne, agresivne, posesivne, zlobne, nesposobne...ženske, ki so si s tovrstno zaščito priborile to, da lahko počnejo kar hočejo. Potem pa lahko na televiziji poslušamo izjave ženskih glav, kako si ona ni zaslužila tega, medtem, ko pozna mnogo takih, ki bi si res zaslužile....mislim. Po mojem, če kaka klofuta (ali kaka čez rit, to mi je bolj všeč:)), zniža greben ponosa in umiri odnos je to kljub zakonodaji še vedno bolj sprejemljivo, kot pa pustiti da po zvezi dveh udriha država, ki bi morala biti čisto zadnja po pomenljivosti, ne pa da se rine na prvo mesto pred partnerja in vse ostalo...
klemen456
06. 07. 2010 10.02
car še bl bi jo mogu ;))))))
terra luna
06. 07. 2010 09.46
-1
zastonj jo ni
malipandit@email.si
06. 07. 2010 09.39
Vse to bi bilo res, ce ne bi oksane zidi nastavili Gibsonu da ga unici, potem ko je v javnosti veckrat kritiziral zide. Znano pa je da si zidje lastijo vse v holivudu.
yeyo.white
06. 07. 2010 09.37
kaj pa so zenske TKO POSEBNEGA. A NE SANJAJO O ENAKOPRAVNOSTI? ce govorimo o ENAKOPRAVNOSTI, potem ni tu nic 'zensk se pa ne udari'
nefretete
06. 07. 2010 09.37
Ni opravičila za nasilje, nikoli in nikdar! Ne mislite si, da so samo moški nasilni. Tudi ženske znajo biti kače!
Leiloo
06. 07. 2010 09.32
Dejstvo je, da ima Mel z Oksano hčerko Lucio, res pa je tudi, da ne more biti njegova nekdanja žena, ker nista poročena - vsaj nikjer nisem mogla zbrskat, da bi se poročila. Je pa Oksana povzročila propad njegovega prejšnjega zakona, v katerem ima Mel 7 otrok, tako da ni glih nedolžna ovčica. Vseeno si ne zasluži batin...
MrBister
06. 07. 2010 09.20
Še premalo jo je
Saki97
06. 07. 2010 09.19
Pobesneli Max (1979) Pogumno srce (1995)
KatiFafi
06. 07. 2010 09.14
Bravo Mel, naš heroj, pravi patriot!
Morana7
06. 07. 2010 09.11
Dajte jo še obtožit, da je kriva njegovega alkoholizma, ki se je najbrž začel, ko je bila ona še v pleničkah. To da si kronik je absolutno slabo, jaz na to gledam kot na počasen samomor, ki ga morajo gledati še tvoji najbližji. Se vam zdi to nekaj kar bi radi počeli v svojem življenju ? Hja meni tudi ne. To niso opravičljive zadeve, slava gor ali dol. Pa da bi mu pustila dojenčka v oskrbo, kroniku, ni govora. Pa ne mi zdaj še žide tu notri mešat, saj je vsem jasno, da bomo dobre igralce vedno gledali, pa če so nevem kaki v zasebnem življenju. Film je eno realnost je pa druga zadeva.
SlukiSuzuki
06. 07. 2010 09.00
naj ji da vatre če si zasluži :D hehe
242424
06. 07. 2010 08.59
Mitja_L, čigava pa je hčerka Lucia? če praviš, da nista imela otrok.
242424
06. 07. 2010 08.55
Guliarth, nič kriva? Si ti eden tistih, ki opravičujejo nasilje nad ženskami? Med seboj imata borbo za skrbništvo in bogati gospod hoče zmagati. Osebno poznam primer, ko je nasiln moški postal še bolj nasiln in žaljiv, ko je spoznal, da otroci ne bodo živeli z njim. Pa se nikoli pred tem in po tem ni ukvarjal z njimi. Nikoli si ni vzel kak vikend za njih, jih kam peljal, nič .... Ženi pa med pravnimi postopki grozil, zaplenil avto ... vse iz togote, ker je vse skupaj videl kot tekmo in poraz.