Tuja scena

One Direction kmalu v novi podobi

London, 12. 03. 2013 08.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pop zvezdniki priljubljene skupine One Direction imajo nov razlog za veselje. Potem ko so navdušili na glasbenih odrih in prodali več kot osem milijonov albumov, bo njihove podobe mogoče občudovati v muzeju Madame Tussauds.

Liam Payne
Liam Payne FOTO: Reuters video

Pet zvezdnikov skupine One Direction bo mogoče kmalu občudovati v voščeni obliki v slavnem muzeju Madame Tussauds. Da si bodo Harry, Louis, Liam, Zayn in Niall resnično podobni, so se fantje odpravili na fotografiranje in merjenje, kjer so se nadvse zabavali.

''Presrečen sem,'' je povedal pevec in nekdanji fant Taylor Swift Harry Styles. ''Bili smo že v muzeju in videli, čigave figure so tam, zato se sliši neverjetno, da bodo naše podobe stale ob njih.''

Louis Tomlinson
Louis Tomlinson FOTO: Reuters video

Za voščene podobe petih zvezdnikov bodo v muzeju skupaj porabili štiri mesece, vsaka pa bo vredna 220 tisoč dolarjev. Javnosti jih bodo predstavili 18. aprila v Londonu, nato pa jih julija postavili na ogled v New Yorku in oktobra v Sydneyju.

Zayn Malik
Zayn Malik FOTO: Reuters video
Niall Horan
Niall Horan FOTO: Reuters video
Harry Styles
Harry Styles FOTO: Reuters video

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

narryforever1
12. 03. 2013 18.58
+37
Bo treba še 1x v London! :):)