Tuja scena

Janet se bori za polno skrbništvo nad otrokom

Los Angeles, 13. 09. 2017 08.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Janet Jackson je osem mesecev po rojstvu sina Eisse začela koncertno turnejo. Medtem ko z otrokom potuje po ZDA, pa bije tudi boj na sodišču z odtujenim možem, bogatim podjetnikom Wissamom Al Mano, glede skrbništva nad edincem.

Randy, brat Janet Jackson, trdi, da se je podjetnik Wissam Al Mana nad pevko med njunim zakonom večkrat verbalno znesel. "Situacija je bila zelo huda," je brat javno povedal, kaj vse je morala Janet prenašati že pred porodom, ko je pri svojih 50 letih pod srcem še nosila otroka. Po določenem obdobju so se v njunem petletnem zakonu začele verbalne zlorabe in drugi pritiski. "Počutila se je kot ujetnica v svojem domu. Nobena noseča ženska ne bi smela prenašati tega, da jo nekdo vsak dan ozmerja s prostitutko," je razkril Randy.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vir blizu družini pa pravi, da naj bi se Al Mana nad pevko znašal, da bi Janet olajšal pot do polnega skrbništva nad otrokom. "Novica o obtožbah zaradi verbalnih zlorabah mesece po njunem razhodu in vloženi ločitvi so pretresljive, a ne presenečajo," je dejal vir in še, "Janet zna vrhunsko obvladovati svoj posel in kariero, a ni tako pametna, ko gre za srčne zadeve. Medtem ko pevka svoje zasebno življenje rada skriva zase, pa njen brat čuti, da je njegova služba zaščititi družino, in ne more gledati svoje sestre v čustvenih bolečinah."

Janet naj bi se od poslovneža Al Mane odtujila že februarja, ko je ta žalil njeno mamo Katherine, ki je par obiskala v Londonu. Kmalu po tem dogodku naj bi pevka imela vsega dovolj in si je začela iskati novo stanovanje zase in svojega takrat komaj enomesečnega sina Eisso. Novica o njunem razhodu z Al Mano pa je udarila tri mesece pozneje, aprila. "Ločila sem se od moža, sva na sodišču, preostalo je v božjih rokah," je bila kratka takrat in vse moči začela umerjati v kariero, da bi se lahko čim prej vrnila na oder. Od pomladi je izgubila kar 24 kilogramov poporodne teže in že pred jesenjo dokazala, da je v formi kot nekoč.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnica je septembra, komaj osem mesecev po rojstvu sina, začela turnejo State of the World po 56 ameriških mestih in Kanadi. Na prvem koncertu, 7. septembra, je navdušila v kraju Lafayette v Louisiani. Poskočna Janet je zažgala kot nekoč.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vipavka
13. 09. 2017 17.59
Ne morem verjeti! Napisala sem, da se mi zdi, da otrok ni mulat in da je srčkan, pa ste mi izbrisli komentar. Kaj pa je bilo v mojem komentarju žaljivega? Prosim moderatorja, da mi odgovori na vprašanje.
nevica
13. 09. 2017 14.38
+2
kaj ni bil ta isti tip ves čudovit v začetku? Pa kaj se vse zaštrikajo s tipi, ki jih ne poznajo, pa še druge vere, ki ima popolnoma drugo kulturo. Razumem, da se bori za skrbništvo, ker bi lahko otrok enkrat kar izginil in ga ne bi videla nikoli več...V tem priemru gotovo ne bi šlo za deljeno skrbništvo po "evropskem" vzoru. Muslimani otroke nekam radi popokajo, in skrijejo nekam znotraj svojih družin....Videno v dokumentarcih, brano v knjigah po resničnih dogodkih, posneto v filmih....
Vipavka
13. 09. 2017 13.32
Veste kaj se mi zdi čudno. Da ti Jacksonovi otroci nimajo niti enega črnega gena.
nevica
13. 09. 2017 14.41
-2
otrok je mulat, saj je oče bel..??? In tudi Janet ni ravno deklica iz Konga...Tudi ljudje, ki niso mešani in so afriškega porekla so različno črni. Odvisno od plemen, centralna Afrika je vsa temnejša od Etiopije...
Praškovarit
13. 09. 2017 12.04
+2
a se ji je blo treba spečat z Abdulahom???
PegySue
13. 09. 2017 15.42
+2
Mislim,da je njegovo premoženje precej doprineslo h končni odločitvi,ali se je dobro sestajati z njim,ali ne. ;)
PegySue
13. 09. 2017 09.48
+1
Tak komad jaz zložim sredi noči v polsnu.Zoprno.Podobno,kot Mariah Carey.Nič od nič od muske.
Aijn Prenn
13. 09. 2017 12.37
-3
Pegy, kot vidim, si ti tud ena sama zloraba...
nevica
13. 09. 2017 14.42
-2
Pegy, kaj vendar čakaš - namesto tule bi se lahko kotalila v kakšnem razkošnem spa -ju????
PegySue
13. 09. 2017 15.41
+4
Nevica opravljam delo,ki me bistveno bolj veseli in sem zanj bolje plačana,kot bi me pri nas plačali za katastrofalno narejen komad.Poleg tega me z denarjem niti ne vleče v razkošne spa-je,ker so mi ljubši drugi načini razvajanja.Lahko pa se sama odkotališ tja in skušaš zložiti kaj kvalitetnega.Ne dvomim,da ti nebi uspelo narediti kaj boljšega,kot je objava v zgornjem posnetku.