Tuja scena

Po 28 letih končno dahnila usodni da

Los Angeles, 03. 10. 2011 08.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Frontman legendarne zasedbe Kiss Gene Simmons se je po dolgih 28 letih končno poročil s svojo plavolaso lepotico Shannon Tweed. Razkošna poročna slovesnost je potekala v hotelu Beverly Hills.

Gene in Shannon sta se po 28 letih zveze končno poročila.
Gene in Shannon sta se po 28 letih zveze končno poročila. FOTO: Reuters

Gene in Shannon sta v zvezi že 28 let. 62-letni glasbenik, ki se je vedno otepal že samo misli na poroko, se je pred kratkim končno opogumil in se odločil, da bo oženil svojo dolgoletno partnerico.

"Star sem 62 let. Dolgo časa sem počel nore stvari, imel sem bend, potoval po svetu ... Nikoli nisem nikomur rekel 'Ljubim te'. Zelo težko izrečem te besede celo svoji mami. Ljubim Shannon z vsem svojim srcem in dušo, vedno jo bom ljubil,“ je dejal Gene v nedavnem intervjuju.

Parček je poročne zaobljube izrekel pred 400 povabljenimi gosti. 54-letna Shannon se je na svoj poročni dan oglasila tudi prek Twitterja, kjer je zapisala, da se zelo veseli poroke.

"Danes se bom poročila! Z moškim, ki ga ljubim. Vsi napovedujejo, da bo deževalo! To je popoln dan za poroko v belem."

Mladoporočenca sta povabljene goste prosila, naj namesto poročnih daril darujejo denar v dobrodelne namene. Poročne slovesnosti sta se udeležila tudi njuna otroka, 22-letni Nick in 18-letna Sophie.

Mladoporočenca sta se odpovedala poročnim darilom.
Mladoporočenca sta se odpovedala poročnim darilom. FOTO: Reuters
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Lope
03. 10. 2011 12.35
Legenda, a to je oni, ki je na koncertih publiko strašil z dolgim jezikom, dostikrat z okrvavljenim. (Googleslike) Kissovi koncerti so morali biti veličastni.
tinetone
03. 10. 2011 10.11
sedaj se bosta pa lahko ločila...