Tuja scena

Poročni načrti Jessice Simpson

Los Angeles, 22. 09. 2013 09.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška pevka in igralka Jessica Simpson se že pripravlja na poroko s partnerjem Ericom Johnsonom. Parček bi se moral poročiti že med lanskimi božičnimi prazniki, a so se njuni načrti zaradi nosečnosti 33-letnice spremenili.

Jessica je poroko prestavila zaradi nosečnosti.
Jessica je poroko prestavila zaradi nosečnosti. FOTO: Instagram

Jessica Simpson in njen zaročenec Eric Johnson imata pred sabo nov projekt. Pripravljata se na poroko. Parček se je najprej želel poročiti že med lanskimi božičnimi prazniki, a sta slavje preložila zaradi pevkine nosečnosti, zdaj pa sta si premislila tudi glede števila povabljenih.

''Najverjetneje bo le med 75 in 100 gostov. Jessica jih zagotovo ne bo povabila več. Ob sebi si želi imeti le družino in najbližje prijatelje. Ljudi, s katerimi se srečuje vsak dan,'' je pevkine načrte razkril neimenovani vir.

Parček je spremenil tudi lokacijo poroke. Potem, ko sta si večno zvestobo najprej želela obljubiti na Havajih, bosta to zdaj storila precej bližje domu in se na Havaje odpravila na medene tedne.

''Jessici je bil že od nekdaj všeč hotel v Santa Barbari. Poleg tega je to priročna lokacija za večino povabljenih. Jessica si želi nekaj klasičnega in lepega,'' je povedal neimenovani vir in dodal, da je Jessica popolnoma neobremenjena z načrtovanjem poroke in se ne ukvarja z vsemi malenkostmi.

''Poroka ni njena prioriteta,'' je razkril vir.

33-letnica se bo z zaročencem poročila v krogu družine in najbližjih prijateljev.
33-letnica se bo z zaročencem poročila v krogu družine in najbližjih prijateljev. FOTO: Twitter
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.