Tuja scena

Pozabljiva Heidi Klum

Los Angeles, 17. 11. 2009 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vrhunska nemška manekenka Heidi Klum je v svojih štirih nosečnostih izjemno uživala. A zadnja ji je prinesla presenečenje - Heidi je bila zelo pozabljiva.

Heidi je bila v nosečnosti zelo pozabljiva.
Heidi je bila v nosečnosti zelo pozabljiva. FOTO: X17ONLINE.COM

Z možem Sealom sta ponosna starša štirih otrok – petinpolletne Leni, ki jo ima Heidi iz zveze s Flavijem Briatorejem, leto mlajšega Henryja, dveinpoletnega Johana in Lou, ki je na svet prijokala prejšnji mesec. Pravita, da je z rojstvom najmlajše njuna družina postala popolna.

Pred časom je Heidi razkrila, da so imeli nosečniški hormoni nanjo nepredvidljiv vpliv. Bila je namreč zelo pozabljiva. Včasih je kakšno stvar kam odložila ali ji je padla na tla, nato pa se ni mogla spomniti, kdaj je do tega prišlo.

Nosečnost je sicer dobro prenašala, zadnji mesec pa je bil po njenih besedah zelo naporen. “Neverjetno je bilo, kako hitro se je moj trebuh zadnji mesec nosečnosti večal. Vse je bilo ogromno, tudi stegna in zadnjica – vse se na koncu razširi tako, kot da bo telo kar razneslo,“ je povedala za neko ameriško revijo.

Heidi se je celo bala, da je Seal, ki je bil pet tednov službeno odsoten, sploh ne bo prepoznal!

Ali bosta zvezdnika še povečala svojo družino, boste izvedeli  na Bibaleze.si

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tleskov7
17. 11. 2009 19.05
da bi ga pozabla.haha.lastnega moža??mogoče*
1....1
17. 11. 2009 08.33
Kva ma ta mau dobro čupo. Glavnik pri njih popolnoma ženska domena. Men so lepa družina.