Tuja scena
Oglas

Prekinite nezadovoljstvo z lastnim telesom

Ljubljana, 10. 11. 2008 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Če se v svojem telesu ne počutite dobro, je čas za spremembo. V centrih LINEA SNELLA vam bomo dokazali, da se lahko ponovno počutite odlično v svoji koži!

Linea Snella
Linea Snella FOTO:

V Linea Snelli probleme s telesno težo rešujemo celostno, strokovno in individualno. S popolnoma naravno, svetovno razširjeno metodo oblikovanja telesa Linea Snella® in veliko strokovnostjo terapevtk vam bomo pomagali odpraviti odvečne kilograme in celulit, učvrstiti tkivo ter vzpostaviti dobro počutje telesa in duha. Hkrati vam bomo tudi svetovali na področju zdrave prehrane in čustvene dinamike ter vas izobraževali preko rednih individualnih svetovanj, predavanj in delavnic. Na prvem posvetu vam bomo pripravili individualen in ciljno naravnan program, ki bo omogočil izgubo centimetrov točno tam, kjer si to najbolj želite. Da pa se bodo vložena energija, čas in trud obrestovali tudi dolgoročno, vam bomo po zaključku programa nudili še celoletno brezplačno svetovanje.

Do cilja hitreje!

V središču programov je uporaba naprave Thermoslim, v katerem poteka vodena individualna vadba ob konstantni temperaturi 37°C in pod vplivom infrardečih žarkov. V 20 do 25 minutah vadbe v Thermoslimu telo porabi 3- do 4-krat več maščobe kot pri običajni vadbi, zmanjša pa se tudi apetit. Posledica je hitra izguba kilogramov in centimetrov. Izboljša se prekrvavitev, poveča mišični delež in zmanjša maščobni delež, posledica česar je tudi bistveno zmanjšanje celulita.

Linea Snella
Linea Snella FOTO:

Po vadbi v Thermoslimu sledi še sprostitev v Bodywarmu, kjer s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov. Redna kontrola rezultatov in svetovanje omogočata sprotno prilagajanje potrebam posameznice.

Širok izbor najsodobnejših komplementarnih terapij

Nudimo vam tudi številne najsodobnejše komplementarne terapije za odpravo maščobnih oblog, celulita, izboljšanje mišičnega tonusa in elastičnosti kože. S pomočjo ultrazvok – kavitacije, pressoterapije, elektrostimulacije in vibracijske vadbe boste rezultate dosegle še hitreje!

Linea Snella
Linea Snella FOTO:

Pridružite se nam v svetu Linea Snella in si zagotovite vitko linijo in dobro počutje

Vabimo vas na brezplačen, popolnoma neobvezujoč posvet, na katerem bomo združili vaše želje z našim strokovnim mnenjem in izkušnjami ter skupaj začrtali zanesljivo pot do cilja. Za naročilo izpolnite spletni obrazec ali nas pokličite na brezplačno številko 080 15 88.

Da bo pot do cilja še hitrejša in bolj razgibana, smo za vas pripravili tudi izjemno jesensko akcijo, z veseljem pa vas tudi obveščamo, da smo v mesecu novembru za vas odprli dva nova centraGROSUPLJE IN PTUJ. Izkoristite izjemne otvoritvene ugodnosti!

http://www.lineasnella.si/

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni