Tuja scena

Prihaja Bar!

Ljubljana, 23. 09. 2005 15.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
P.U./M.K.
Komentarji
0

Prihaja razburljiva igra na izpadanje. Prihaja šov, kjer ne bo nič ostalo skrito - prvi interaktivni resničnostni šov BAR!

Barman
Barman FOTO: POP TV

Razburljivo opazovanje medsebojnih odnosov, novih prijateljstev in morda celo novih ljubezni bo prvič na ogled na POP TV že v ponedeljek, 26. septembra ob 21:45!

12 tekmovalcev, 6 deklet in 6 fantov, je izbranih!

Med seboj se ne poznajo, njihovo prvo snidenje bo v nedeljo, 25. septembra, ko se bodo vselili v skupno stanovanje in pričeli z delom v baru (As v Knafljevem prehodu v Ljubljani), v katerem bodo tudi spoznali svojega bar managerja - Gabra Žgavca. Takrat se bo prižgalo tudi 24 kamer, ki jih bodo tekom šova spremljale 24ur na dan na vsakem njihovem koraku; 12 kamer v stanovanju in 12 kamer v baru.

Tekmovalci bodo pričeli svoje delo z urejanjem ter pripravljanjem bara in ga za obiskovalce z veliko otvoritveno zabavo odprli že v četrtek, 29. septembra ob 20:00!
Bar (As) bo od takrat naprej odprt za vse do poznih jutranjih ur - vse dni v tednu, razen ob nedeljah!

Za vse, ki si bodo želeli spoznati tekmovalce na lastne oči, za vse željne zabave, saj bodo tekmovalci ob četrtkih pripravljali posebne zabave, za čim boljše poslovanje (preživljali se bodo namreč z dobičkom bara) pa tudi številna presenečenja.

Zanimivo dogajanje bo mogoče spremljati 12 tednov zapored tako na televiziji kot na internetu –www.24ur.com/bar!

Na POP TV ob večerih vse dni v tednu, razen ob nedeljah. Polurne oddaje med tednom bodo zanimiv povzetek dogajanja preteklega dne (ponedeljkova nedelje itd.). Sobotna oddaja, ki bo enourna in ki jo bo povezoval voditelj Bastjan Kepic, pa bo potekala v živo, neposredno iz bara, z vključenim telefonskim glasovanjem gledalcev, ki bodo vsak teden iz igre izločili enega izmed tekmovalcev. In tako na koncu določili zmagovalca, ki bo prejel glavno nagrado šova – 5 milijonov SIT in osebni avto Fiat Panda 4X4.

24 ur na dan v živo

Boštjan
Boštjan FOTO: POP TV

BAR pa bo 24ur na dan v živo, vse od prvega (25.9.) do zadnjega dne , potekal na www.24ur.com/bar s poudarkom na interaktivnosti. Obiskovalcem strani bo namreč, poleg neposrednega spremljanja dogajanja v baru in stanovanju, omogočeno neposredno komuniciranje s tekmovalci (Blog, SMS BAR Club, klepetalnice), glasovanje o njihovi (ne)priljubljenosti, servisi (dnevno obveščanje o pomembnih dogodkih/prireditvah v baru, ankete itd.). Uporabnikom bo na strani omogočen še pregleden arhiv (oddaj, posameznih dogodkov, ključnih prizorov, novic itd.) in tudi atraktivna spletna prodajalna z BAR izdelki (majica, kapa, odpirač, kozarec za pivo, lonček za kavo in vžigalnik).

"BAR je doslej produkcijsko najzahtevnješi projekt POP TV. Glede na tip in dolžino resničnostnega šova zahteva izjemno podporo in izvedbo na vseh nivojih. Na projektu tako sodeluje izkušena in številna kreativna ter tehnična ekipa ustvarjalcev", je povedal Gorazd Slak, programski direktor Pro Plus.

Zmagovalec bo dobil 5 milijonov SIT in osebni avto Fiat Panda 4X4
Zmagovalec bo dobil 5 milijonov SIT in osebni avto Fiat Panda 4X4 FOTO: POP TV

Na projektu BAR bodo v kreativnem delu ekipe sodelovali: kreativni producent (Donald Rose), dnevni uredniki (Tomaž Cuder, Igor Bratož in Andreja Lesjak), urednik internetne strani (Kamilo Lorenci), režiser sobotnih oddaj (Marjan Kučej), urednik sobotnih oddaj (Aleksandra Kučej), izvršni producent (Samo Žerdin), producenta (Alenka Kenda in Tomaž Čretnik) ter številna tehnična ekipa.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni