Tuja scena

Prijatelja spet skupaj

Los Angeles, 27. 12. 2006 00.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Matt Damon in Ben Affleck bosta po dolgem času združila moči in se vrnila, kjer sta začela - pred scenarij.

Matt je zadnja leta z vlogami v filmih služil milijone ...
Matt je zadnja leta z vlogami v filmih služil milijone ... FOTO: Reuters

Matt Damon je pred kratkim razkril, da nameravata z Benom Affleckom ponovno sodelovati. Najboljša prijatelja sta zaslovela s scenarijem in igranjem v filmu Dobri Will Hunting. Damonova kariera se je nato le dvigovala, Affleck pa je naletel na dolgo serijo manj uspešnih filmov. Zdelo se je, da sta se razšla dokončno.

Zdaj pa zvezdnik filmske serije Bournova identiteta Matt Damon misli, da je čas za ponovno sodelovanje. "Z Benom sva našla projekt, ki bi ga lahko režirala skupaj. Ves čas sva na lovu za nečim res zanimivim. Po pisanju scenarija in igranju v zadnjih letih se zdi režija zgolj naravno nadaljevanje. Enostavno morava poskusiti," je povedal.

36-letni Matt je zaslužil milijone z vlogo Jasona Bourna v Bournovi trilogiji (tretji del prihaja v kina poleti 2007), kot tudi igral v seriji kino uspešnic, kot so Oceans 11, Dvojna igra in Nadarjeni gospod Ripley.

... Ben pa je imel nekaj smole
... Ben pa je imel nekaj smole FOTO: Reuters

Affleck je na drugi strani dejal, da se je prenehal nadejati uspeha po neslavno propadlih Gigli in Jersey Girl. Vendar je s svojim zadnjim filmom Hollywoodland vendarle požel hvale kritikov in že lahko potihem upa na nominacijo za oskarja.

Pred njunim skupnim projektom pa si bomo oba igralca lahko ogledali v kar nekaj zanimivih filmih. Prvi Damonov in hkrati težko pričakovani film Roberta DeNira o nastanku CIE, The Good Shepherd, je ravnokar prišel v ameriška kina. Affleckov nov akcijski film o spopadu najetih morilcev Smoking Aces pa bo prišel v kina že v začetku naslednjega leta.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.