Tuja scena

Prvo darilo za Evo

Pariz, 06. 07. 2007 06.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Eva Longoria je dobila svoje prvo poročno darilo. Poklonil ji ga je moški, s katerim naj bi nekoč ljubimkala.

Mario, ki je prvi obdaril bodoča mladoporočenca, se je takole prepustil vročim ritmom salse s prijateljico Evo.
Mario, ki je prvi obdaril bodoča mladoporočenca, se je takole prepustil vročim ritmom salse s prijateljico Evo. FOTO:

Igralko Evo Longoria le še en dan loči od usodnega dne, ko bo svojemu zaročencu francoskemu košarkarju Tonyju Parkerju dahnila usodni da.

Poročna darila pa že prihajajo. Najbolj je pohitel igralec Mario Lopez, s katerim je Eva nedolgo nazaj zaplesala seksi salso, pred časom pa se je govorilo tudi, da sta par. Mario je bodočima mladoporočencema kupil dragocen nakit, ki naj bi ju vedno spominjal na poročni dan. Za darilo – zapestnico iz belega zlata za prijateljico Evo in sponko za kravato za ženina Tonyja – je odštel več kot 10.000 ameriških zelencev.

Bodoča zakonca, ki si bosta večno zvestobo obljubila na dvorcu v bližini Pariza, sta sicer že od konca preteklega tedna v Franciji. Naprej sta se pozabavala v mondenem St. Tropezu, zdaj pa se mrzlično pripravljata na poroko.

Kmalu bodo v deželo dobrega vina in še boljše hrane prišli tudi svatje, med njimi Evine soigralke iz nanizanke Razočarane gospodinje, Parkerjevi soigralci iz košarkarskega moštva San Antonio Spurs, zakonca Michael Douglas in Catherine Zeta Jones ter seveda Mario Lopez.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.