Tuja scena

Rambo hvali testosteron

New York, 25. 01. 2008 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

61-letni Stallone oziroma 'Rambo' pravi, da bi moral vsak moški po 40. letu starosti poizkusiti testosteron.

Starejši moški naj uporabljajo testosteron, pravi Stallone.
Starejši moški naj uporabljajo testosteron, pravi Stallone. FOTO: Reuters

Sylvester Stallone, ki se pripravlja na premiero novega akcijskega filma Rambo 4, je povedal nekaj več o svoji fizični kondiciji ter o testosteronu, ki ga kot kaže redno uporablja. “Testosteron mi je pomagal pri novem filmu Rambo 4, saj sem bil pred leti precej mlajši, imel sem več energije in kondicije. Vsak, ki reče da je to steroid, je v zmoti,” je povedal mišičasti Stallone in takoj dodal: “Sedaj, ko sem starejši, testosteron na moje telo vpliva blagodejno!

Sylvester Stallone kot Rambo
Sylvester Stallone kot Rambo FOTO:

'Rambo' je še povedal, da v življenju nikoli ni poizkusil prepovedanih drog, ter da se nikoli ni ukvarjal z nezakonitimi posli. Vsem moškim, ki želijo izboljšati kvaliteto življenja pa je priporočil naj le poizkusijo testosteron, saj jim ne bo škodoval.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TadeeQ
11. 02. 2010 20.10
Testosteron lahko dobiš v kapsulah na vsaki spletni strani za bodybuilding(proteini.si)
toncek.bb
26. 01. 2008 01.44
Verjetno je blo kle govora o (H)GH-ju, in ne o testosteronu, ceprou sta oba skupaj zelo lep par za usakega moskega..;) Skratka, spet NEnatancnost novinarjev oz. avtorjev clankov, itd...
LomilkaSrc
25. 01. 2008 10.14
A ne velja pravilo da denar kupi vse. oz skoraj vse. razen pameti. Sicer pa poživila in aspirine na stran , pa se takoj boljše počutiš. Ne pa da za vsak drekec lekadol.
webshadow@rocketmail.com
25. 01. 2008 09.33
simmy, ja tko je na "razvitem" zahodu - testosteron boš dobil kvečjemu na črnem trgu... legalno pa na recept, če ti rata prepričat kakega zdravnika, da imaš hipogonadizem... smeh ...Bivacin je antibiotik prav tako na recept.... Na Hrvaškem kokr vem so zadeve veliko bolj ohlapne in dobiš marsikaj (vem da se velik kupuje za sklepe - glukozamin/hondroitin, ki so ga pri nas prepovedali prodajat v športnih trgovinah in je zdej na recept - verjetno za tem stoji denar).... pa urbani miti so, da si vkorakal v lekarno v Moskvi ali pa Grčiji in pokupil anabolnih steroidov kokr ti srce poželi - kok je to res ne vem...
PosavcKK
25. 01. 2008 09.13
webshadow... nevem ali ga ne dobiš brez recepta samo v sloveniji ali povsod drugod? sprašujem zato, ker pri nas še bivacina nisem mogel dobit brez recepta. WTF? sem pa slučajno moral it nekaj k našim sosedom na jug, pa sem šel za foro u 'ljekarno' in sem dobil bivacin brez problema. sem kar 3 uzeu :-)))
warbaby@email.si
25. 01. 2008 09.05
...al pa, če b mel mal več v glav... ...Adrian... ADRIAAAAAAAAN!!!
webshadow@rocketmail.com
25. 01. 2008 08.58
No, dragi Rambo...testosteron JE steroid, smeh... to pomojem piše že v osnovnošolski kemiji :))) ...o prepovedanosti pa... zaenkrat ga še ne dobiš v lekarni brez recepta... :))) ...ok zdej k smo to obdelal - se strinjam pomoje bo v prihodnosti anti-aging pa hormone replacement therapy za andropavzo neki običajnega... pomojem v kaki USA že je...