Zanimivosti
Oglas

Rebeka Dremelj tudi v nosečnosti skrbi za svoje telo

Ljubljana, 23. 07. 2016 06.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Naj vas zdaj, ko prihajajo najlepši dnevi ne pesti pomanjkanje energije in slabo počutje. Normalno je, da se pozimi malo polenimo, kar se pozna tako na nivoju energije, kot tudi na kakšnem pridobljenem kilogramu. Zaupajte naravnim sestavinam v popolni kombinaciji, ki poskrbijo za vaše dobro počutje in sijoč izgled.

V sončnih pomladnih dneh, bi najraje počeli tisoč in eno stvar, vendar nas pogosto ustavi tako imenovana pomladanska utrujenost. Normalno je, da se čez zimo prehranjujemo drugače, hrana je bolj težka, mastna, manj pa je tudi priložnosti za rekreacijo. Poleg utrujenosti, ki se lahko v teh dneh pojavi, nas lahko pesti tudi to, da nismo najbolj zadovoljni z oblinami, ki smo jih pridelali pozimi.

Pomankanje energije in slabo počutje - pomagajte si z razstrupljanjem telesa
Pomankanje energije in slabo počutje - pomagajte si z razstrupljanjem telesa FOTO: DETOSAL

Tako kot se v naravi vse prečisti in obudi, je prav, da se prečisti in prebudi tudi naše telo. Včasih zaradi sodobnega načina življenja in prehranjevanja, naše telo pri tem potrebuje malo pomoči. Telo lahko učinkovito razstrupite s pomočjo edinstvenega prehrambenega dopolnila Detosal, ki mu zaupa tudi simpatična Rebeka Dremelj.

Detosal je popolna kombinacija vitaminov, mineralov in vlaknin, ki jih telo potrebuje za optimalno delovanje.

Detosal podpre normalno delovanje črevesja in prebave, kar je eden od osnovnih pogojev za dobro počutje. Detosal s svojo popolno kombinacijo vpliva na celo telo in ga očisti znotraj, učinek pa se kaže tudi navzven. Ob razstrupljanju telesa z Detosalom, bodo zasijali tudi vaša koža in lasje. Imeli boste več energije in se boste tako lažje soočali s stresom, ki lahko sicer tudi škodljivo vpliva tako na vaše fizično, kot tudi psihično zdravje. V tridesetih dneh bo vaše telo prerojeno.

Detosal za naravno razstrupljanje vašega telesa
Detosal za naravno razstrupljanje vašega telesa FOTO: DETOSAL

Ženskam, ki imajo težave z nerednimi menstrualnimi cikli, lahko Detosal pomaga, saj vsebuje kombinacijo aloe vere in semena janeža. Ravno aloa vera tudi ublaži menstrualne krče in vam pomaga, da ste tudi v času menstruacije aktivne in polne energije. Aloa vera je vsestranska zdravilna rastlina, katere učinke so poznali že v času Starega Egipta. Aloa vera je idealna rastlina za optimalno delovanje celotnega organizma, saj blagodejno vpliva na celotno presnovo, ženske reproduktivne organe, uravnava nivo krvne glukoze, pripomore pri ohranjanju zdrave telesne teže in še bi lahko naštevali.

Aloa Vera vsestranska zdravilna rastlina
Aloa Vera vsestranska zdravilna rastlina FOTO: DETOSAL

Poleg aloa vere, Detosal vsebuje tudi rabarbaro, ki pomaga pri boljši prebavi in tako odpravi vse neprijetnosti v predelu trebuha.

Ker je pomladni čas tudi čas alergij in vam lahko izsušena koža in očesna sluznica predstavlja težave, velja omeniti tudi, da je rakitovec ena bistvenih sestavin Detosala. Rakitovec pomaga v primeru izsušenosti in prispeva k pravilnemu delovanju sluznice.

Rakitovec ena bistvenih sestavin Detosala
Rakitovec ena bistvenih sestavin Detosala FOTO: DETOSAL

Detosal vsebuje še vrsto drugih sestavin, ki so ključnega pomena pri detoksikaciji telesa in boljšega počutja ter izgleda.

Rebeka Dremelj zaupa izdelkom Dermasal
Rebeka Dremelj zaupa izdelkom Dermasal FOTO: DETOSAL

Tudi slovenska zvezda Rebeka Dremelj, ki ima za sabo težko preizkušnjo, zaupa Detosalu, kadar je potrebno razstrupljanje telesa. Rebeka je močna ženska, ki je s svojo nalezljivo pozitivno energijo in sijočim videzom, vzgled mnogim ženskam, ki se borijo z različnimi zdravstvenimi težavami in življenjskimi preizkušnjami. Zdaj imate priložnost, da na lastni koži preizkusite zakaj Rebeka posega po Detosalu in tudi vi aktivirate svoje vire energije in dobrega počutja.

Danes in ne jutri je čas, da poskrbite zase in za svoje zdravje. Danes je priložnost, da preživite poletje brezskrbno, polni energije in s postavo, ki jo boste s ponosom pokazali.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA