Tuja scena

Ricky Martin navdušil v muzikalu Evita

New York, 07. 04. 2012 19.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Latino pevec Ricky Martin se je vrnil na broadwajske odre. V muzikalu Evita namreč igra Che Guevaro. Zvezdnik je po premieri dejal, da je glede vloge še vedno nekoliko negotov, pa čeprav ga kritiki kujejo v zvezde.

Ricky Martin
Ricky Martin FOTO: Reuters
Ricky Martin je začel igrati v broadwajskem muzikalu Evita. Nazadnje je na odrskih deskah Broadwaya nastopil leta 1999, ko je zaigral Mariusa v Les Miserables. Kritiki kot tudi gledalci so nad znanim latino pevcem več kot navdušeni.

''Ricky Martin zapoveduje odru z lahkotno samozavestjo,'' je zapisal eden od newyorških gledaliških kritikov. Kljub pozitivnim kritikam pa Ricky Martin priznava, da je glede nove vloge nekoliko negotov.

''Še vedno sem samo človek in glede nekaterih stvari sem še vedno nesamozavesten,'' je po četrtkovi premieri dejal Martin, ki je pred nekaj leti priznal, da je homoseksualec. 

''Veliko mi pomaga, da pred svetom več ne skrivam, kaj in kdo sem. Zdaj se na odru lahko dokončno predam likom, ki jih igram,'' je pojasnil znani pevec, ki ima dva sina, Mattea in Valentina, ki ju vzgaja skupaj s svojim partnerjem Carlosom.

Ricky Martin
Ricky Martin FOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Matjaž Zvan
07. 04. 2012 23.25
Evo sem vedel da je komi! :o)
symy1
07. 04. 2012 22.38
+4
e Riki Martine...!