Tuja scena

Rihanna: Bila sem zelo živčna

Los Angeles, 08. 04. 2012 12.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pevka Rihanna, ki je prodala že več kot 60 milijonov albumov po svetu, je v intervjuju priznala, da je bila pred snemanjem filmskega prvenca zelo živčna in da je bilo vse skupaj prav strašljivo.

Rihanna je priznala, da je bila pred snemanjem filma zelo živčna.
Rihanna je priznala, da je bila pred snemanjem filma zelo živčna. FOTO: Reuters

Barbadoška pevka Rihanna je zaplavala v igralske vode, in sicer je odigrala vlogo v akcijskoznanstvenofantastičnem trilerju Bojna ladja, ki v naše kinematografe prihaja 19. aprila. V filmu nastopata tudi Liam Neeson in Taylor Kitsch ter igralska lepotička Brooklyn Decker. 24-letnica, ki s svojimi singli naskakuje sam vrh glasbenih lestvic, je priznala, da je bila pred začetkom snemanja več mesecev zelo nervozna, kar se je stopnjevalo vse do dne, ko je prvič stopila na prizorišče snemanja.

"Zelo dobro se spominjam prvega dne, ko sem prišla na prizorišče snemanja. Vkrcala sem se na majhen čoln, kjer so mi pojasnili, da me bodo odpeljali na 'pravo' lokacijo snemanja. Ko smo pripluli na sredo oceana, sem bila šokirana nad veličino, ki jo primorajo snemalne kamere in celotna produkcijska ekipa. Bila sem zelo živčna. Bilo je grozljivo, to je svet, katerega del še nikoli nisem bila," je bila iskrena Rihanna.

Rihanna, ki je 20. februarja dopolnila 24 let, je zaigrala v filmu Bojna ladja (Battleship), kjer je upodobila za orožje specializirano mornariško častnico Raikes. Ta se mora s svojimi kolegi na bojni ladji postaviti po robu Nezemljanom, ki so se več let skrivali na dnu oceana, zdaj pa bi radi napadli človeštvo.

Glede na to, da je Rihanna morala na snemanju ves čas nositi uniformo, je priznala, da ji je to ugajalo, saj se ni bilo treba obremenjevati še z garderobo. Dodala je še, da bi nosila uniformo vsak dan, če bi lahko.

Režiser filma Peter Berg je bil navdušen nad pevkinim debijem in je pohvalil tudi njeno igro. Pevka je dejala, da ji glasba v življenju pomeni preveč, da bi se ji lahko popolnoma odpovedala in se posvetila samo igralstvu. V prihodnosti bo poskušala biti prisotna na obeh področjih, tako glasbenem kot filmskem, ampak da bi se pri naslednjem projektu raje preizkusila v kakšni komediji.

Ekipa filma Bojna ladja (iz leve proti desni): Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard, Taylor Kitsch, Tadanobu Asano, Rihanna in režiser Peter Berg
Ekipa filma Bojna ladja (iz leve proti desni): Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard, Taylor Kitsch, Tadanobu Asano, Rihanna in režiser Peter Berg FOTO: Reuters
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mayakeber
08. 04. 2012 17.44
+10
Ona je tok...PERFEKTNA <3
santi10
08. 04. 2012 15.24
+14
zgleda hud film
hama5
08. 04. 2012 15.26
+4
Mah pomoje ni veš...sm gledala reklamo u koloseju pa preveč fantastika. no mogoče je teb to všeč, men ni
santi10
08. 04. 2012 15.38
+7
aja..ma sj meni tud ni ta znan-fantastika vsec drgac, ampak bomo vidli....