Tuja scena

Sandra Bullock zaradi nemških delikates krši zakon

Los Angeles, 21. 12. 2011 18.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ljubljenka ameriških src Sandra Bullock, ki je uteho zaradi čez plot skakajočega (zdaj že nekdanjega) moža našla v svojem posvojencu, je razkrila, da obožuje nürnberške klobasice. Tako zelo, da se zaradi njih poslužuje celo tihotapljenja.

Sandra obožuje nürnberške klobasice.
Sandra obožuje nürnberške klobasice. FOTO: Reuters
Louis je po njenih besedah pravi šarmer.
Louis je po njenih besedah pravi šarmer. FOTO: X17ONLINE.COM
Ameriška igralka Sandra Bullock se je med gostovanjem v neki pogovorni oddaji razgovorila o marsičem. O posvojencu Louisu, svojem otroštvu in zelo strogi materi Nemki Helgi, lastnost, ki pa jo zdaj – ko je tudi sama mater – zelo ceni. Kot je povedala – ji je mati samo dvakrat dovolila iti na ples, razkrila pa je tudi, da je šolo 'špricala' s fanti v avtomobilu in da jo je mati pri tem početju enkrat celo zalotila.

Na vprašanje o tem, koliko se drži svojih nemških korenin, pa je voditelj od igralke dobil zelo zanimiv odgovor. "Odkar mi je umrla mati, imam drugačne načine, da pridem do izvrstnih nürnberških klobasic. Imam nekaj ljudi, ki mi na različne načine pošiljajo pakete klobasic, ki jih obožujem. Vedno jih jem s kislim zeljem in krompirjevo solato,“ je dejala Sandra. Voditelja je zanimalo še, kako klobasice pretihotapi v državo, saj ameriški zakon ne dovoljuje vnosa svežega, sušenega in konzerviranega mesa. Simpatična igralka mu skrivnosti ni izdala, skozi smeh je dejala samo: "Ne bom vam povedala, na kakšen način pridejo čez mejo.“

Je pa zato razkrila, da je njen sin Louis pravi šarmer in da zelo rad flirta z ženskami. "Pogleda jih izpod oči, jaz pa se jim opravičujem. Tega ga nisem jaz naučila, to je v njegovi naravi.“

Igralka je imela zelo strogo mater, ki ji je samo dvakrat pustila iti na ples.
Igralka je imela zelo strogo mater, ki ji je samo dvakrat pustila iti na ples. FOTO: Reuters
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

djdj
23. 12. 2011 00.34
+2
Ja, ja dojčen klobasn. Gud. Carica. :))
estelle.r
21. 12. 2011 22.12
+24
Ženska je faca, posvojila otroka in to ne boste verjeli - ne iz Vietnama, ne iz Afrike, ne iz Rusije, ampak preprosto iz ZDA, brez velikega pompa, napovedi, česarkoli. In zdaj je srečna,živi svoje življenje in čau. :)
NASER22
21. 12. 2011 21.31
-8
sem mislil, da je ta posvojenec star 20+ ....... in da jo pedena.... :))
Tonček Balonček
21. 12. 2011 21.28
-5
Zaakj pa ta etden ni nobene novoce o Anistonovi in Gianniju Rijavcu?
mlad3n
21. 12. 2011 20.48
+21
He he obožuje klobase, pravkar je men postala legenda Sandra XD.
LaDuena
22. 12. 2011 14.28
+3