Tuja scena

Še pred porodom odvrgla oblačila in razgalila trebušček

Los Angeles, 12. 08. 2015 14.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška igralka in pevka Naya Rivera je stopila pred fotografski objektiv in odvrgla oblačila. Zvezdnica je tako šla po poteh Demi Moore in številnih drugih zvezdnic, ki so se v času nosečnosti pozirale gole.

Zvezdnica je odvrgla oblačila in pokazala goli nosečniški trebušček.
Zvezdnica je odvrgla oblačila in pokazala goli nosečniški trebušček. FOTO: Instagram
Naya
Naya FOTO: Instagram

Ameriška igralka in pevka Naya Rivera, ki jo poznamo tudi iz serije Glee, v kateri je igrala Santano Lopez, se je odločila, da pred porodom ovekoveči svoj nosečniški trebušček. 28-letnica je tako delila nekaj fotografij iz zakulisja snemanja fotografij. Med drugim tudi tisto, na kateri pozira na stolu pred ogledalom, medtem ko jo urejajo roke vizažistke in frizerja.

Njen frizer Clyde Haygood je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri Naya pozira gola, ogrnjena pa je le s plaščem. ''Stric Clyde že komaj čaka, da spozna novega člana družine Dorsey,'' je zapisal pod objavljeno fotografijo.

Bodoča starša, Naya in njen mož Ryan Dorsey, sta nedavno pripravila zabavo ob prihodu njunega novorojenčka oziroma tako imenovano 'baby shower', na kateri seveda niso manjkali družinski člani, prijatelji in njeni soigralki iz serije Glee, kot sta Heather Morris in Amber Riley.

Pred tremi tedni pa sta zaljubljenca praznovala prvo obletnico poroke. Romantično fotografijo, na kateri se poljubljata, je zvezdnica delila tudi z oboževalci.

Bodoča mamica že odšteva dneve do poroda.
Bodoča mamica že odšteva dneve do poroda. FOTO: Instagram
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sandi101
12. 08. 2015 21.12
-5
Očitno ima finančne težave in se raje s tem trebuhom kaže... Grozno, da je to moja žena, bi ji že pokazal kaj se pravi kazati telo, kot ena k....!!!
BŠK
12. 08. 2015 18.33
-5
Kdo je sploh ta spaka? Kje ste to krntijo našli?
felix59 drugič
12. 08. 2015 16.08
+9
Nosečnice so vedno bile lepe, samo pri Kardišan imam pomisleke.