Tuja scena

Se spomnite zlobne ravnateljice iz filma Matilda? Poglejte, kakšna je danes

Los Angeles, 18. 07. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Verjetno se med vami najde kdo, ki si je film Matilda pogledal večkrat. V spominu vam je zagotovo ostala ravnateljica šole Agata, ki ni marala otrok in se je nad njimi izživljala. Vas zanima, kako je videti danes 68-letna igralka? Poglejte si.

 

 

Letos mineva 20 let, odkar je bil prvič prikazan film Matilda, ki govori o zelo inteligentni deklici z nadnaravnimi sposobnostmi po imenu Matilda.

Matilda je bil eden od filmov, ki so zaznamovali življenje tistih, ki so odraščali v 90. letih. Poleg glavne igralke Mare Wilson, ki je stopila v čevlje glavni junakinji, se ljubitelji omenjenega filma še danes dobro spominjajo zlobne ravnateljice Agate Volovškar. Ta je grenila življenje otrokom in svoji nečakinji, Matildini učiteljici.

Pam Ferris
Pam Ferris FOTO: AP

Čeprav so ji šli v filmu otroci pošteno na živce, pa je v zasebnem življenju zgodba seveda povsem drugačna, saj otrokom ne bi skrivila niti lasu. Agato je uspešno odigrala igralka Pam Ferris, ki je maja praznovala 68 let.

Pam se v svoji dolgoletni igralski karieri lahko pohvali tudi z vlogo v filmu Harry Potter in jetnik iz Azkabana (v originalu Harry Potter and the prisoner of Azkaban), kjer je odigrala teto Marge Dursley, osovraženo žensko, ki je v zgodbi končala napihnjena kot balon.

 

 

A photo posted by HARRY POTTER (@potterlegend_) on

 

Ena od njenih zadnjih vlog je bila leta 2014 v televizijski seriji z naslovom Call the Midwife, kjer je stopila v čevlje nune, sestre Evangeline, ki seveda ni imela nič skupnega z zlobno Agato.

 

 

A photo posted by @call.the.midwife.2012 on

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

losser
18. 07. 2016 09.19
+0
če bi hoto bi v google vpisal njeno ime in bi jo najdo
TheTruth4u
18. 07. 2016 09.07
-3
losser
18. 07. 2016 09.19
-9
1969ws
18. 07. 2016 10.25
+4
Vsi se jo spomnimo iz nadaljevanke Darling Buds of May, kjer je igrala mamo v veliki družini, z Davidom Jasonom in mlado Catherino Zeto Jones. Ena najlepših nadaljevank, preverite.