Tuja scena

Še vedno najboljši prijateljici

Los Angeles, 09. 06. 2017 17.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

44-letna Tori Spelling in 45-letna Jennie Garth sta v eni izmed najbolj priljubljenih serij devetdesetih - Beverly Hills 90210 - igrali dobri prijateljici, pristno prijateljstvo pa sta razvili tudi za kamerami. Po koncu snemanja sta se le še zbližali. "Rada te imam, Jennie," se je s prikupno objavo na dan najboljših prijateljev prijateljici poklonila Spellingova.

Igralki Tori Spelling in Jennie Garth sta najboljši prijateljici vse od časov snemanja priljubljene serije Beverly Hilly 90210.
Igralki Tori Spelling in Jennie Garth sta najboljši prijateljici vse od časov snemanja priljubljene serije Beverly Hilly 90210. FOTO: AP

44-letna Tori Spelling in 45-letna Jennie Garth, ki sta devetdeseta zaznamovali kot eni izmed glavnih junakinj huronsko popularne serije Beverly Hills 90210, ki so jo snemali med letoma  1990 in 2000, prijateljic nista le igrali pred kamero, temveč sta pristno prijateljstvo razvili tudi za njimi. In po koncu snemanja priljubljene serije to prijateljstvo le še poglobili. 

Ker v ZDA danes proslavljajo neformalni dan najboljših prijateljev, je Tori na svojem Instagramu delila njuno skupno fotografijo in časov snemanja serije, in se tako na prikupen način poklonila svoji dolgoletni prijateljici.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Nekdo, ki je bil ob tebi v najtežjih letih (najstništvo, fantje in pričeske) in v dobrih letih (poroka, materinstvo in srednja leta) in te ima še vedno rad, je resnično tvoj najboljši prijatelj," je zapisala ob fotografijo. "Rada te imam, Jennie. Zaradi tebe sem močnejša, ti pa zaradi mene mehkejša. Najboljši prijatelji se dopolnjujejo," je dodala.

Po koncu priljubljene serije se je njuno prijateljstvo le še okrepilo. Pred leti je Tori dejala, da je njuno prijateljstvo zdaj zaokroženo, saj so prijatelji postali tudi njuni otroci.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.