Tuja scena

Skupaj na dopust

London, 15. 07. 2007 16.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji Beatle in Millsova bosta odšla skupaj na dopust. Strasti naj bi se pomirile, vendar le zaradi hčerkice.

Skupaj na počitnice
Skupaj na počitnice FOTO: Reuters

Nekdanja britanska manekenka Heather Mills in nekdanji Beatle Paul McCartney sta zakopala bojno sekiro in že načrtujeta skupni dopust. Viri blizu njima trdijo, da ne gre za ponovno ljubezen, ampak da vse to počneta zaradi triletne hčerkice Bee.

Heather Mills je nedavno kupila vilo Pršivec v Bohinju, kjer je bila že večkrat na obisku. Pred 15 leti naj bi bila na Krvavcu celo inštruktorica smučanja, prav tako pa naj bi takrat imela romanco s slovenskim inštruktorjem smučanja Milošem Pogačarjem.

Paul McCartney je sprejel povabilo nekdanje soproge in 'najbolj osovražene Britanke' Heather Mills, da skupaj s hčerkico Bee preživita nekaj skupnih dni in zaradi dobrih družinskih odnosov pozabita na nesoglasja. Prav zaradi teh sta mesece polnila naslovnice britanskih in drugih časopisov, zdaj pa sta nekdanja zakonca pripravljena pozabiti nanje in ne vidita več problema v skupnem letovanju.

Bodoča soseda

Postala bosta soseda
Postala bosta soseda FOTO:

Da so se strasti resnično pomirile, priča tudi nedavni predlog McCartneyja svoji nekdanji soprogi Millsovi, naj se preseli v bližino njegovega doma, da bi lahko več videl hčerkico. Nekdanja manekenka in aktivistka za pravice živali je predlog sprejela in je že našla hišo, ki je samo tri minute oddaljena od domovanja Paula McCartneya. Vseeno pa poznavalci trdijo, da o ponovni ljubezni med Britancema ni slišati, vse to sta pripravljena storiti samo zaradi hčerkice.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.