Tuja scena

Smith ljubi njeno nosečniško ritko

Melbourne, 03. 07. 2010 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

38-letna Dannii Minogue, ki je visoko noseča, je zaupala, da je njen partner Kris Smith do ušes zaljubljen v njeno polno nosečniško ritko in da ga kilogramčki, ki jih je pridobila, sploh ne motijo.

Danni Minogue
Danni Minogue FOTO:

"Nad vsem je popolnoma navdušen. Je zelo ljubeč in naklonjen mi je celo takrat, ko se pritožuje. In če potožim, da se mi zdi, da sem se preveč zredila v zadnjico, me takoj potolaži, da je lepa in da ljubi vsako njeno celico,“ je nad svojim partnerjem Krisom Smithom navdušena 38-letna zvezdnica Dannii Minogue, ki naj bi ta mesec povila otročka.

Dannii je razkrila, da ima tako čvrsto ritko le po zaslugi posebnih hlačk, ki oblikujejo zadnjico. "Moja skrivnost so posebne hlačke. Verjetno se ženske v njih ne bi ravno ponosno kazale pred svojimi dragimi, ampak povem vam, samo zaradi teh hlačk je moja ritka videti približno taka, kot če bi imela treninge z osebnim trenerjem.“

Dannii, sestra bolj slavne Kylie Minogue, je menda uživala v vsaki minuti nosečnosti. Dejstvo, da v sebi nosi novo življenje je nanjo zelo pozitivno vplivalo. "Ker čutim, da v meni rase novo bitje, sem veliko bolj umirjena, kot sem bila. Čudovito se počutim,“ je povedala.

Danni Minogue in Kris Smith
Danni Minogue in Kris Smith FOTO:

"Ne vem točno, katerih hormonov imam zdaj, ko sem noseča, več. Ampak želim si, da bi jih lahko spravila v stekleničko in jih uživala vse življenje. Čisto sem umirjena, vse mi je zabavno in res se veliko smejem,“ je zaupala.

"Kris me neprestano sprašuje, kje je Dannii in kaj sem z njo naredila … Običajno sem bila namreč veliko bolj ranljiva, zamerljiva in vse sem želela imeti pod nadzorom,“ je še šaljivo dodala.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nergach
03. 07. 2010 08.38
PinkyKitty
03. 07. 2010 08.33
Kok sta lušnaa. (:
Maček2
03. 07. 2010 07.32
samo ritke kot njena sestra kyle pa kljub hlačkam nebo imela,za njene kologramčke,ki so mu tako všeč pa tudi ni problema bo ostala kot je ,a ni fino,da ji nebo trba hujšat. .