Tuja scena

Sta Rihanna in Chris še vedno zaljubljena?

Los Angeles, 08. 08. 2009 19.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tako Rihanna kot tudi Chris Brown sta zanikala, da bi bila spet skupaj, čeprav mnogi tabloidi pišejo o njunem skrivnem zmenku. Chris ima namreč prepoved približevanja.

Je Rihanna zares še vedno zaljubljena v Chrisa, kot trdi njena mama, in se kljub prepovedi skrivoma dobivata?
Je Rihanna zares še vedno zaljubljena v Chrisa, kot trdi njena mama, in se kljub prepovedi skrivoma dobivata? FOTO:

Čeprav so številni ameriški rumeni mediji namigovali, da sta se Rihanna in Chris Brown, ki je konec junija zaradi fizičnega napada nanjo dobil pet let pogojne kazni in prepoved približevanja na 50 metrov, nedavno skrivno sestala na zmenku, sta oba tabora to zanikala.

Kot so navajali viri, naj bi se pretekli vikend dobila v hotelu Trump International Hotel and Tower v New Yorku, kjer sta menda res oba bila, a naj bi bilo bežno srečanje zgolj naključno. "Chris in Rihanna nista skupaj, kot tudi nista v stikih," so sporočili iz njegovega tabora.

Rihannina mama verjame tabloidom?

Chris je bil pred dnevi na sodišču, da mu določijo del kazni, ki jo bo odslužil z delom, a so odločitev za nekaj časa prestavili. Rihannina mama pa je prepričana, da naj bi bilo to prav zaradi tega, ker se nekdanji par še vedno dobiva. "Sem ogorčena, a Rihanna je odrasla in neodvisna oseba. Imamo jo radi, a nočemo, da igra rusko ruleto s svojim življenjem. Chris ima nad njo nenavadno moč in ona ga še vedno ljubi, kar ve tudi on. V njenih očeh je on bog. Kljub vsemu, kar ji je storil," je izjavila njena mama.

Rihannin odvetnik trdi, da oba spoštujeta prepoved približevanja, glede njene mame pa sumi, da je nasedla namigovanjem tabloidov, ki so trdili, da se dobivata. Če bi se res dobivala, bi to pomenilo, da oba kršita odločitev sodišča, kar se zanj zagotovo ne bi dobro končalo ...

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

_LOVEgirl_
30. 08. 2009 12.26
Kakšna LJUBEZEN neki,pa lepo vas prosm no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Js bi ga nabrcala ne pa se skrivaj z njim dobivala,še posebi ne po vsem kar ji je storil,ampak če je nekdo nor,potem je pa to višja sila,hahahahahahaha.Res je trapasta tale Rihanna.
dalmatinka7
26. 08. 2009 14.19
Chris ima nad njo nenavadno moč in ona ga še vedno ljubi, kar ve tudi on. V njenih očeh je on bog. Kljub vsemu, kar ji je storil," TO JE PA LJUBEZEN!
TeiiLor
08. 08. 2009 22.20
okej, mislim da ona samo išče pozornost!nič druzga!
samdaje
08. 08. 2009 21.54
Čist sm pozabla da obstajata
TikaTaka00
08. 08. 2009 21.44
Se enkrat jo bo nabutal, ce ne bo pametna in sla stran! Enkrat pretepac, vedno pretepac.
aleskov9
08. 08. 2009 20.55
ta rihanna res neve kua bi rada, sam da bi bla u javnosti!!!!!