Tuja scena

Steven Tyler na zdravljenju zaradi odvisnosti

Los Angeles, 25. 12. 2009 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Steven Tyler, pevec rockovske skupine Aerosmith, je bil sprejet na kliniko za zdravljenje odvisnosti od protibolečinskih zdravil. Pevec si želi vnovične vrnitve na oder!

Steven Tyler
Steven Tyler FOTO: Reuters

Številne težave in razne poškodbe na koncertnih odrih so Stevenu povzročile odvisnost od protibolečinskih zdravil. Pevec se je vrnil na center za rehabilitacijo, kjer mu bodo pomagali premagati odvisnost od protibolečinskih zdravil, s pomočjo katerih se je 10 let boril proti telesnim poškodbam, ki jih je utrpel na odrih.

Član skupine Aerosmith je z navdušenjem povedal, da je vesel, ker se bo spet lahko pridružil preostalim članom skupine. "Ljubim skupino Aerosmith in sem navdušen, da sem glavni pevec skupine. Zelo sem hvaležen za vso podporo in ljubezen, ki ju prejemam. Obljubil sem, da bom poskrbel in odpravil svojo zasvojenost."

Skupina je poleti odpovedala svojo turnejo, ker si je 61-letni rocker na koncertu med padcem z odra zlomil levo roko. Dr. Brian McKeon, ki skrbi za zdravstveno stanje pevca, je povedal, da so ortopedske poškodbe, ki jih je rocker utrpel v zadnjem desetletju, pustile dolgotrajne bolečine in da bo moral pevec še na kakšno operacijo stopal in kolen.

Tyler je bil že lansko leto sprejet v rehabilitacijski center, kjer je redno hodil na fizioterapijo, s pomočjo katere je okreval po številnih kirurških operacijah. Pevec je bil v 70-ih in 80-ih letih zasvojen z drogami in alkoholom, leta 1986 pa je odvisnost uspešno premagal in takrat se je skupina Aerosmith uspešno vrnila ter znova osvojila koncertne odre.

Pevec pa ni edini, ki so mu droge in alkohol zlezli pod kožo. Obstaja še veliko zvezdnikov, ki se ponoči skrivajo na drogeraških zabavah, podnevi pa se kažejo v popolnoma drugačni luči. Preverite seznam znanih odvisnikov.

Steven se veseli, da se bo spet pridružil preostalim članom skupine.
Steven se veseli, da se bo spet pridružil preostalim članom skupine. FOTO: Reuters
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Chavah
25. 12. 2009 15.30
Ok zdej pa stop. A mi loh nekdo razlozi v cem je fora d so zadne cajte vsi neki zasvojeni s protibolecinskimi tabletami?? Kaj jih tok blazno boli? A to mogoce jemlejo tramale ker bi radi bli zadeti od njih? Zakaj si raj en joint ne przgejo k je dost bl zdrav?
dreko123
25. 12. 2009 09.48
ma kere buče.... 10 let se je boril zaradi poškodb na odru... pri nas pa delavci zgarani padajo z odrov razne poškodbe pri delih itd... pa noben ne žre protibolečinskih tablet... to je čist samo zasvojenost pri vseh slavnih... potem pa zgovarjajo če niso operacije take in drugačne je kriv pa oder... halo kaj mu je kitara padla na glavo? jankiji in nič drugega... upam da se spravi k seb, saj je imel hode komade!
Mojca Šoštar
25. 12. 2009 09.27
LEGENDAAAAAAA komaj čakam njegovo vrnitev:)
jezek_tuca_tuca
25. 12. 2009 08.28
no no, mislim da imamo mi vecje zvezdnike (ahaha)
Baphomet
25. 12. 2009 08.11
legenda je on!!!