Tuja scena

Strta razkrila, da včasih noče biti več Katy Perry

Los Angeles, 11. 06. 2017 14.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pop zvezdnica Katy Perry v namene promocije svojega novega albuma cel konec tedna v živo prenaša vse, kar počne v svoji hiši. Oboževalci jo med drugim lahko spremljajo tudi med spanjem. Najbolj pa je vse pretresla, ko se je strla med pogovorom s terapevtom, in priznala, da si včasih ne želi biti več ta pop zvezdniška osebnost, ki jo je ustvarila.

Pop zvezdnica Katy Perry v namene promocije svojega novega albuma Witness (Priča) preko svojega YouTube kanala že cel konec tedna v živo prenaša svoje življenje. Oboževalci lahko 24 ur na dan preko več različnih kamer spremljajo vse, kar zvezdnica počne v svojem losangeleškem domu - od meditacij, joge, plesnih zabav in tudi spanja. Gostila je tudi nekaj slavnih gostov, najbolj pa je presenetila z iskrenim in bolečim pogovorom s priznanim terapevtom. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Oboževalci so bili priča zelo čustveni in pristni terapiji, med katero se je 32-letna zvezdnica večkrat razjokala in pred očmi celega sveta spregovorila o težavah s svojo identiteto in želji po tem, da bi živela bolj pristno življenje.

Katy je razkrila, da želi za sabo pustiti to pop zvezdniško osebnost, ki jo je izstrelila med zvezde. Pevka je razkrila, da se pogosto čuti razdvojeno med Katy Perry, pop zvezdnico in Katheryn Hudson (njeno pravo ime), piflarko, ki jo poznajo njeni prijatelji in družina.

Ta razklanost je tudi del razloga, zaradi katerega se je odločila za takšno spremembo pričeske. "Tako zelo si želim biti Katheryn Hudson, da včasih nočem več niti biti videti kot Katy Perry, in tudi zaradi tega sem se ostrigla."

"Veliko bolj piflarska sem, kot si ljudje mislijo. Katherynine fantazije so se projicirale v Katy in ustvarile to ogromno osebnost, ki je večja od življenja," je dejala. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Razkrila je tudi, da je pred časom imela samomorilske misli in o tem napisala tudi pesem By the Grace of God. To pesem so navdihnila njena čustva ob razhodu z nekdanjim možem Russellom Brandom. "Sram me je, da sem imela takšne misli, da sem bil tako na tleh in tako depresivna. Želela sem si samo biti ljubljena," je dejala.

Dodala je še, da je namen njenega projekta prenašanja svojega življenja v živo in tega iskrenega pogovora to, da drugi vidijo, "da sem čisto enaka kot oni in da lahko tudi sami sanjajo tako velike sanje".

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tonivecnormalno
11. 06. 2017 20.54
+31
jokala bi in imela samomorilske misli tudi, če bi dobivala minimalno placo in zivela v sloveniji...zal vsak se s svojimi mukami bori....
lemur
11. 06. 2017 19.31
+9
Vse materialno je iluzija in ne osrecuje. Ce bi bila sredstva enakomerno porazdeljena med ljudi tudi umetniki ne bi ziveli v taksnem pritisku in izolaciji. Pohlep cloveka razje na nacine, ki jih ne pricakuje.
srebrnibreg
11. 06. 2017 19.10
+13
Verjetno tudi slaven moraš znati biti. Ta pa je svoje osebno življenje prodala za lažno slavo.
Morana7
11. 06. 2017 17.05
+43
Ja boga..naj menja službo potem in se zaposli kot anonimna čistilak recimo...GL Katy...solze se ji bodo ob minimalcu in splošni ignoranci gotovo posušile.
Eitipatapa
11. 06. 2017 17.04
+34
Lahko gre za varilko k Akrapoviču ali pa v Adrio oz. Revoz na pranje možganov.
yastoo
11. 06. 2017 16.25
+25
Bla bla bla... Ne vem kaj ji ni jasno? Kadar koli je lahko navadna neslavna piflarka.....ampak potem miljončki ne bodo več kapljali na njen račun. To je njen glavni problem.
ustup1d
11. 06. 2017 15.15
+22
tipična progresivna feministka
MA007
11. 06. 2017 16.06
+22
exyu
11. 06. 2017 22.36
+5
veliko bi se dalo pripomnit, vendar sta izčrpno opisala stanje človeštva na materi zemlji:))