Tuja scena

'To je bila najbolj nora govorica vseh časov'

Los Angeles, 09. 11. 2017 06.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kate Hudson je spregovorila o tem, kako se je počutila, ko je lani iz medijev izvedela, da hodi z Bradom Pittom. Priznala je, da ji je govorica kar prijala. "Prav, v redu. Dobila bova dvojčke!" si je rekla v šali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nekaj mesecev po tem, ko sta igralca Angelina Jolie in Brad Pitt jeseni 2016 sprožila ločitveni postopek, so tabloidi sprožili govorice in vročega "samca" takoj povezali z eno najbolj vročih hollywoodskih "samic", Kate Hudson. Čeprav se je v začetku letošnjega leta izkazalo, da poročanje ni resnično, pa je zadeva šele zdaj dobila epilog.

Kate Hudson in Danny Fujikawa
Kate Hudson in Danny Fujikawa FOTO: Backgrid

Igralka je idejo o tem, da naj bi se zapletla s Pittom, javno zanikala v oddaji Watch What Happens Live With Andy Cohen. Odločila se je, da ugibanja enkrat za vselej konča. "To je bila najbolj nora govorica vseh časov. V njej ni niti kančka resnice," je dejala simpatična kratkolaska in dodala: "Pravzaprav ga že približno štiri leta nisem videla." Priznala pa je, da vsemu navkljub Brad Pitt ni ravno najhujši ljubimec, s katerim te lahko povežejo. "Bila je pravzaprav zanimiva govorica. V bistvu mi je kar laskala. Rekla sem si: 'Prav, v redu. Dobila bova dvojčke!'"

Voditelj Andy Cohen je Hudsonovo zbodel, da mi mu morala dati priložnost in se potruditi iti vsaj na kak zmenek, na kar se je igralka z veseljem odzvala. "Res tako misliš? Hvala. Potem bi pa danes res imeli veliko tem za pogovor. O toliko rečeh bi lahko govorili!"

A, šalo na stran, Kate Hudson, trenutno ni na razpolago, saj je v srečnem ljubezenskem razmerju z glasbenikom Dannyjem Fujikawo. Prav zato jo je Cohen spet zbodel z vprašanjem, ali jo res privlačijo samo rock zvezdniki. "To je bizarno vprašanje. Seveda ne! Hodila sem samo z dvema; a čisto slučajno imam z njima otroka," je rekla in imela v mislih svojega nekdanjega moža Chrisa Robinsona in zaročenca Matthewa Bellamyja, s katerima ima sinova. "Sem zelo muzikalen človek, zato imam očitno zelo rada glasbenike," je dodala.

Hudsonova je v razmerju z Dannyjem Fujikawo že skoraj eno leto. "Toliko let sva se že poznala, a se nikoli nisva dojemala na ta način. No, do lanskega decembra, ko je preskočila iskrica in sva se začudila: 'O, vau. To je pa čudno! Res si mi zelo všeč.' In ostalo je zgodovina," je veselo zaključila Hudsonova, ki je zelo zadovoljna, da ima z Dannyjem "čudovito mirno razmerje", ki jo "zelo osrečuje".

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.