Tuja scena

Tom Cruise se je že vrnil na delo

Los Angeles, 10. 07. 2012 17.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Najbolje plačani igralec Tom Cruise v zadnjem času filme snema kot po tekočem traku. Trenutno se mudi v Kaliforniji, kjer v gorah High Sierras dela na svojem najnovejšem projektu, kot da se mu zasebno življenje ne bi iznenada podrlo kot hišica iz kart.

Tom za Katie očitno ne bo žaloval.
Tom za Katie očitno ne bo žaloval. FOTO: Reuters
Ameriški igralec Tom Cruise očitno ob ločitvi od žene Katie Holmes ni preveč žalosten ali pa bo ta občutek poskušal potlačiti. Zvezdnik se je namreč po poročanju revije People že vrnil nazaj na snemanje svojega najnovejšega znanstvenofantastičnega filma.

33-letna Holmesova je zahtevo za ločitev od 50-letnega zvezdnika filmov Misija: Nemogoče vložila dober teden nazaj, v njej pa izrazila zahtevo za polno skrbništvo nad njuno šest let staro hčerko.

Številni ameriški mediji so špekulirali, da je to storila zato, ker želi Suri ločiti od vpliva Scientološke cerkve, katere je Cruise goreč član.

Odvetniška tabora obeh strani naj bi bila po poročanju omenjenega medija več dni na maratonskih pogajanjih, končala pa sta jih v ponedeljek. Podrobnosti dogovora uradno (še) niso znane. Po besedah virov blizu obema stranema naj bi šestletna Suri živela z mamo v New Yorku, Tom pa bo lahko deklico brez večjih omejitev obiskoval, piše ameriška revija People.

S tem se je končal Tomov tretji zakon, pred tem pa je bil poročen z Mimi Rogers in Nicole Kidman. S slednjo ima dva otroka, Bello in Connorja, ki od ločitve živita pri očetu. Vse so se od zvezdnika ločile pri 33 letih starosti.

Katie in Tom sta bila poročena pet let.
Katie in Tom sta bila poročena pet let. FOTO: Reuters
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Martian
11. 07. 2012 11.35
+3
Tom Cruise se je že vrnil na delo --- takemu se reče profesionalec.. on je plačan da svoje oddela...kaj se dogaja v njegovem zasebnem življenju ni stvar tistega ki ga plačuje..
lordslayer
11. 07. 2012 08.29
+1
Cruise snema brezvezne filme, sam v promociji naredi tak pomp, da ratajo popularni..
SkokecPokec
11. 07. 2012 04.16
+3
Punca ima pač dober razlog, d gresta narazen Mogoče sta premalo skupaj in sta se odtujila drug od drugrga..
goliinbosi
10. 07. 2012 19.55
-1
Grem za ministranta v to njegovo scienteloško cerkev, če mi nakaže 100.000$. Obljubim, da po 33 dneh iz te skupnosti izstopim in ne bom nič govoril naokoli, kaj je s to vero. Je pa splošno znano, da v tej ( scientološki, ali kako se že napiše) veri, igra številka 33 pomembno vlogo. Menda gre za eno vzporednico s številko 33.