Tuja scena

Toše žrtev pohlepne menedžerke?

Skopje, 02. 11. 2007 09.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V medije je pricurljal dokument, ki naj bi dokazoval, da je bil makedonski zvezdnik Toše Proeski žrtev pohlepne menedžerke Ljiljane Petrović.

Menedžerka pevca Tošeja Proeskega, Ljiljana Petrović, od makedonske države zahteva, naj ji spregleda 180.000 evrov dolga, saj je na robu bankrota. Sama se v medijih ne želi pojavljati, vendar njeni odvetniki menijo, da je njena zahteva upravičena. Nova Tv je razkrila dokument, ki dokazuje, da naj bi Ljiljana Tošejev denar prejemala vnaprej. Vendar pa denarja za nastope, ki so zaradi smrti pevca padli v vodo, ni vrnila.

Toše bi moral nastopati v Budvi in po dogovoru so organizatorji koncerta znesek 45.000 evrov vplačali vnaprej. Novinarji, ki raziskujejo ozadje Tošejeve smrti, so dobili potrditev, da je ta denar nakazan, a ga Ljiljana kljub odpovedi koncerta ni vrnila. Ta denar je še vedno na njenem bančnem računu, ona pa z njim razpolaga. Hkra pa od države zahteva 180.000 evrov. To je – tako vsaj poročajo hrvaški novinarji - dokaz njenega nepoštenega poslovanja.

Legenda žrtev prevare?
Legenda žrtev prevare? FOTO: E plus

Sedaj bosta morali tako država Makedonija kot davčna uprava preveriti, koliko denarja dejansko še pripada Tošeju, pa ga on oziroma kdorkoli od njegovih še ni dobil. Po nekaterih podatkih naj bi imel Toše rezervirane koncerte do konca letošnjega leta in večina le-teh naj bi bila vplačanih že vnaprej. Kje je sedaj ta denar?

Novinar Nove Tv trdi, da ima Ljiljana kar devet tekočih računov, na katere se steka denar.Tošejeva družina o tem menda ne ve ničesar. Zato pa novinar trdi, da je Toše vedel za njene nečedne posle in bil seznanjen s tem, na kakšen način je opravljala svoje delo. Zato naj bi se v nekaj dneh odprl pevčev sef, do katerega naj bi imela dostop samo družina. Za vsako ceno želi biti poleg tudi menedežerka. V tem sefu je shranjen poseben album v angleškem jeziku, ki bo kmalu izdan. Tam so še njegove osebne stvari in menda celo zapiski o njegovem sodelovanju z Ljiljano.

Pevčevi oboževalci še vedno žalujejo.
Pevčevi oboževalci še vedno žalujejo. FOTO: Reuters

Dobro obveščeni pravijo, da je Petrovićeva psihično popolnoma podrta in že več dni z nikomer ne govori. Iz zagrebške odvetniške pisarne, ki zastopa Petrovićevo, sporočajo, da je svoje delo opravljala v skladu z zakonom, medtem ko Makedonija še vedno globoko žaluje za izgubljenim idolom.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

danijela_17@email.si
05. 11. 2007 21.16
lenka.b....SE POPOLNOMA STRINJAM Z TABO!!!! Toše***R.I.P***
lenka.b@email.si
05. 11. 2007 19.03
Graben, ne vem, kaj sploh maš tu kaj za komentirat. Vsak ma pravico poslušati kar želi, pa jaz tebi ne govorijm, koga ti poslušaj, pa koga ne, pa tudi ti nam ne nakladaj. Toše je pa vsekakor bil človek z zlatim srcem in eden najboljših pevcev daleč naokrog. Toše R.I.P.
teychi_86@hotmail.com
04. 11. 2007 20.03
Graben ne vem kje ti živiš...tudi med mladimi je zadnje čase vse bolj popularna domača glasba...vsaj pri nas na štajerskem... In potemtakem te ne zanima kaj se dogaja izven naše države...važno je da si ti Slovenec in da se tvoja razgledanost konča pri avsenikih in slakih...pri takih komentarjih se lahko še samo križaš...pa verjemi da Evropejci dobro vedo kdo je Toše, marsikje je imel koncerte, med drugim tudi v Avstraliji! Tonček no comment...zrel si za obisk pri psihologu, če ti še sploh lahko kdo pomaga!
Tonček Balonček
04. 11. 2007 16.19
Baje se je njegova menažerka (zdaj že proslula izkoriščevalka, njegova domina seveda) že dogovovarjala za srečanje z Britbney Spears in Paris Hilton, del izkupička od zadnjega konvcerta je pa namenil za pomoč pri iskanju Maddie. Mi smo z vsem na tekočem, brez panike, vem za vsak korak našega štajerskega slavčka Murkota, tudi skrbimo za premike Fredija Millerja, Sanje Grohar in še koga. Še tole: danes je 4.11.2007, 4+11-20 = -4, tolikšna je bila današnja jutranja temperatura na Pokljuki, bilo nas je šest, -4 +6= 2, od**bi!! Kdor ne verjame v numerologijo, nima nobene možnosti!!
Rafaela_
04. 11. 2007 11.52
graben: zgleda, da si funkcionalno nepismen, sej nisi dojel poante... Čudak je tisti, ki kljub neprestanim objavam člankov o Tošeju še vedno ne ve, kdo je... Res je kar je napisal marko.weber. Zlezi ven iz grabna in začni dojemati svet okrog sebe... predvsem pa, nauči se izluščiti smisel posameznega komentarja...
nask
04. 11. 2007 11.36
kot hrvatica, laža in krade, ti ljudje so najbolj zahrbtni in izkoriščevalski ljudje. Žal mi je samo dobrega in priljubljenega pevca
vox populis
04. 11. 2007 10.03
graben.nick ki si ga izbral, ti res paše.pojdi ven iz grabna in se potrudi dojeti, da ne obstajajo samo Slaki in Avseniki. življenje ni sestavljeno, samo iz futranja krav in ostale folklore v štali.tudi jaz, rad poslušam Slake in Avsenike.tudi jaz futram krave in pospravljam štalo.ob pomisli na mariborskega slavčka, priznam, dobim ošpice, a kaj češ, okusi so različni. proeskega sem prvič videl in slišal, junija v križankah in priznam, bil sem navdušen. še posebej nad komadom "moja", ki je žal ostal edini, ki ga je zapel v slovenščini.malce neokusni so tvoji komentaji, o osebi ki jo ni več med nami, a kaj češ, nihče ti ne more kratiti ustavne pravice, da pišeš kar ti paše. to je pač, stvar domače vzgoje.
graben@email.si
04. 11. 2007 02.49
Mater sem pa res čudak, ker ne poznam nekega "tošeta". Pa ko ti je to!? In če vzamem kljub vsemu "idiotizmu", ki ga premorem še to da sem Slovenec in da poslušam domače "slavčke" potem sem pa res pripravljen za odstrel. Danes je tako ali tako zelo moderno, da "slovencljni" poslušajo vse kaj drugega sam Slovenske glasbe ne! Če jo pa že kdo posluša, bog ne dej Avsenike in Slake, pa dobiš pri "mladih" takoj negativen odziv in pečat. Opažam, da odkar sem dobil prvi sivi las res nisem več za ta svet:-) Ampak kljub vsemu bom še vedno užival v pristni domači glasbi, da pa ne bo pomote par kilometrčkov od mene se začenja Evropa, "pa da vam kažem" tam imajo o vašem tošetu še manj pojma kot jaz, pa če se s tem strinjate al pa ne! Ko pa js zašpilam moje Avsenike in Slake pa vsi vedo kdo je to.... Pa lep pozdrav vsem drugače mislečim...
Rafaela_
03. 11. 2007 23.12
Mislim, da tlele ne mormo govort o neki splošni razgledanosti, kateri poznavanje glasbene scene in drugih kulturnih področij ne ustreza... Tuki bi bl mogl govort o ravno o tem poznavanju posameznega segmenta: filma, glasbe, igre itd. Meni osebno je bil Toše en najhujših pevcev, ampak razumem pa, da ga vsi niso poznali... Štekam, da ni bil poznani starejši populaciji, ki jim takšna glasba itak ni všeč in so srčno predani harmoniki in pristnim domačim "slavčkom", ampak večina mladih pa ga je vseeno poznala. Seveda je spet odvisno od zvrsti glasbe, ki jo posameznik posluša. Metalci najbrž na njim niso bili ravno navdušeni, oziroma ga niso neki na velko "žagal" tm po svojih žurih. No velik faktor o tem, kdo je poznal Tošeja in kdo ne, je v prebiranju rumenih časopisih. Tam se je kar pogosto pojavljal... Kakorkoli... Kdor danes reče, da ne ve kdo je Toše, je čudak... Ker če se v teh dveh tednih po njegovi smrti najde še vedno kdo, ki ne ve, kdo je Toše, potem mislm, da je gluh in slep... Te bedni komenarji tukaj in sprenevedanje o tem, kdo je Toše, so itak sam provokacija... Sam žalostno je, da komentatorji zaradi svoje konfliktnosti ne vidijo, kako v tem mnogokrat izražajo svojo nezrelost, idiotizem in zagrenjenost.. Mislim pa, da bi blo najbolj pošten, da Tošeja pustimo na miru in naj v miru tudi počiva!
Draža
03. 11. 2007 22.55
Strinjam se z "Teychi_86. Bravo.
graben@email.si
03. 11. 2007 22.31
Tud men ni bil ta toše nič kaj znan. Sem pač Slovenc in obožujem Avsenike in Slake, pa ne vem zakaj bi bil zaradi tega nerazgledan!? Sem pač Slovenc:-) in na to sem ponosen!
teychi_86@hotmail.com
03. 11. 2007 21.32
lunyca785 se strinjam ja...mislijo da so frajerji kr se tukaj "ven mečejo" češ kdo pa je bil Toše...poznajo ga po vsej Evropi...tukaj pa en Slovenec ne ve kdo je bil...v bistvu pa samo kažejo svojo nerazgledanost...takšni kot so pa Tonček Balonček pač na forumu doživljajo svojih pet minut "slave"...nekateri so se pač pripravljeni spusti zelo nizko, da dobijo malo pozornosti...Tonček vredn si pomilovanja...
TuMach Muca ??? ????????
03. 11. 2007 10.59
teychi_86 jjs se isto sprašujem k ti ..ki folk žvi da zdj tle gor pravjo kdo je biu to :Sbjs ko sm kolegu povedla da je toše umru je reku kdoje to ??wtf? to je pa le mal splošne razgledanosti če ne druga no...
DarthRevan
03. 11. 2007 10.11
Tonček Balonček, verjetno veš tudi, KDO je njegov šofer? :)
Tonček Balonček
03. 11. 2007 10.06
Pazimo na štajerskega slavčka, gospoda Murka. Kakšno menađžerko ima, menda ima ja osebnega šoferja in spremstvo! Začel se je november, 11. mesec, 1+1 = 2, dvojka po balkansko!.Jutri bomo že tretjega, 3+2=5, odlično za Murka!!
matej1111
03. 11. 2007 08.48
Tonček Balonček na Čudežna polja si pozabo! Daj focn si stisni! Kaj tu vse ne prebereš! Werner-joj joj joj!
RheaSilvia
02. 11. 2007 23.38
ha ha ha ha .. toncek.baloncek, človek se tvojim komentarjem včasih res od srca nasmeje ...
Tonček Balonček
02. 11. 2007 22.07
Se opravičujem, gledal sem neko oddajo na tv3, kjre je bil gost tistega transvestita, marlenne. Res mi je segel v srce, še posebno, ko sta zapela v duetu. Tega ne bom nikoli pozabil in razumem oboževalce. Tista glasba je imela zares dušo... Takih pri nas ni, mogoče Werner ali Marjan Smode, potem pa dolgo nič. Nas starejše še vedno razvnameta tudi Stane Mancini ter Rafko Irgolič! Heini pač ni razvil potenciala, ki ga je imel!!
za_ra
02. 11. 2007 22.07
tom.tom lolek si ti in to veliki. Če bi ti imel tak glas in toliko denarja pol bi se lahko ven metal. Za zdaj pa tisti ki znate samo ogovarjat kar tiho bodite.Ko mu boste segli do gležnjev se oglasite!
fromfirsttolast@mail386.com
02. 11. 2007 22.04
Kateri mlad glasbenik si pa predstavlja da bo umru pri 26 letih?Noben.On ni misliu na smrt al pa na to da se mu kaj zgodi.Misliu je samo na to kako bo drugim pomagau.Pa naj se to sliši še tok neresnično js vrjamem da je blo tko. Js ga nism poslušala nikoli v življenju pa sm vedla kdo je.Zato k je blo tok velik o njem povedanega da si se že težko temu izognu.