Tuja scena

Trump si bo oddahnil

New York, 30. 04. 2007 09.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Rosie O'Donnell, ki je kritizirala frizuro Donalda Trumpa, on pa ji je rekel, da je debela in grda, se poslavlja od oddaje.

Ameriška televizijska zvezdnica Rosy O'Donnell je nedavno navdušila televizijo Fox in bogataša Donalda Trumpa, ko je sporočila, da se poslavlja od nastopanja v oddaji televizije ABC The View.

Rosie O'Donnell se poslavlja od oddaje na televiziji ABC.
Rosie O'Donnell se poslavlja od oddaje na televiziji ABC. FOTO: Reuters

Rosie O'Donnell je skoraj leto dni spravljala v obup komentatorje televizije Fox, naklonjene administraciji ameriškega predsednika Georgea Busha, z nenehnimi kritikami njene politike. Vmes se je sprla tudi s Trumpom, ki ji je javno zabrusil, da je debela in grda.

O'Donnellova je brez dlake na jeziku in je nastope v oddaji The View izkoriščala za izražanje svojih mnenj, ki so velikokrat vlekla skrajno levo. Oddajo je zasnovala slavna televizijska novinarka Barbara Walters, v njej pa v obliki pogovora ob kavici ženske zjutraj klepetajo o vsem mogočem, kar je tisti trenutek v ZDA aktualnega. Rosie O'Donnell je k oddaji prišla pred slabim letom dni in ji nemudoma povečala gledanost za 17 odstotkov na 3,5 milijona gledalcev.

Razen kritike politike je imela oster jezik tudi do drugih področij javnega življenja, k slavi pa so ji pomagali tudi nenehni napadi konkurenčne televizije Fox. Pred meseci je kritizirala pričesko Donalda Trumpa in začelo se je medsebojno obmetavanje z žaljivkami, ki še traja.

O'Donnellova si je privoščila tudi sogovornice v oddaji, na čelu z Barbaro Walters, ki pa je nedavno dejala, da ji je žal, ker O'Donnellova odhaja. O'Donnellova je pojasnila, da ji je hotela televizija ABC podaljšati pogodbo za tri leta, sama pa ni želela delati več kot leto dni. Za nastopanje v oddaji je dobila tri milijone dolarjev.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mr.Brownstone
30. 04. 2007 16.06
ji je prov povedov, je čist ko Mrs.Piggy